05.59 vibe - samma omständigheter olika tankesätt

Hur brukar ni inleda er morgon?

Jag var ju en jäkel på att gå upp tidigt förut, och jag är inne på dag 2 av tidiga mornar igen. Jag har funderat på vad som egentligen händer denna tid, och jag kan bara säga att det är en VIBE. Egentligen är det ännu tidigare. 07.00 börjar det normaliseras.

Andan här innan talar om för mig att jag ligger före resten av Sverige, för det gör man om man går upp innan. Alla sover and I'm getting shit done. För som jag sa, hur jobbig känsla är det inte att vakna SENT, ha saker att göra, och sitta i pyjamas in mot klockan 3 på eftermiddagen. Bortsett från helger man är uppe, festligheter, osv när man lägger sig sent, ska jag sätta som mål att gå upp 05.NåGe. Dvs 05.59 is step one. Sedan är det bara att jobba med minuterna. Detta är även ett toppenbra sätt för att jobba på för att inte snooza för länge. Vill jag snooza får jag ju för fanken sätta klockan tidigare.

Kan lova er att mängden jag får gjort är dubblerad vid denna tidpunkt. För att skriva detta behöver jag inte ens tänka. Jag känner mig kreativ, peppad och taggad på livet.

För någon kväll sedan kom jag i en svacka. Jag hade precis samma förutsättningar då som nu, så HUR jag tänker kring livet och min tilllvaro är 100% avgörande.

Faktumet då är för mig just nu nu:

JA, jag har hoppat på en utbildning och i princip blåst av mycket annat jobb, för att inse att jag inte vill gå denna.
Jag har en nära anhörig som är sjuk. (älskar dig)
Vad mer? Nä, jag är 24 år gammal och är inte miljonär än.

För någon dag sedan kände jag:

Stress för hur jag snurrat till det. En oklarhet i vad jag ville. Det är ju en process och det är inte konstigt att det känns oklart, utan det är bara att acceptera att man inte landat i sitt beslut. Tanken av att gå en utbildning och leva på CSN skapade också en stress över att jag i så fall skulle plugga tills jag var 27, och då vill jag vara på en helt annan plats. DÅ vill jag vara MITT I min karriär och ha köpt ny lägenhet. Jag var ledsen för min nära anhöriga och de som står runt ikring.


Idag känner jag:

Att det känns toppen att jag ordentligt fått möta frågan om jag vill plugga för att ta reda på vart min egna vilja står i detta. För att uppleva mina egna val. Ännu mer perfekt att jag rensat lite jobb då jag faktiskt kommer ta Februari till att kötta klart min nuvarande utbildning och utveckla egna idéer som kommit när jag frigjort tid. Jag har i och med detta börjat visualisera hur jag vill att mitt liv ska vara upplagt när jag är 27 och ser tydligare vad jag behöver göra. Jag vet dessutom EXAKT hur jag vill att mitt jobb ska läggas upp. Och dessutom på det fick jag årsbesked om aktier jag trodde jag sålt av går, så det var ju trevligt. Och med min lediga tid kunde jag faktiskt ta mig till sjukhuset och stå vid mina anhörigas sida igår. Och det var allt jag ville.

Det är inte hur du har det, det är hur du tar det.
100%.

Mysiga jäkla morgon, som är ett utrymme JAG skapat för mig själv, för att göra det JAG vill. Älskar detta.

Gillar

Kommentarer