05xx CLUB NU OPTIMERAR VI DAGEN

Hej framtiden. Jag skriver ett tidsinställt inlägg, och det är kvällen innan detta publiceras.

Jag vill säga att jag nyss började skriva en plan för imorgon, och fick för varje inbokad timme en ökad ångest. Jag ville kunna skriva, BAM BAM BAM: plugg, skriva, svara mail, träna, osv, men kände mig bara mer och mer fängslad.

Jag tror ärligt talat inte att jag thrives av planer. Jag gillar att frigöra mig så mycket som möjligt från alla måsten. Jag vill ha en fri mark där jag kan skapa rum att glänsa. Så fort det blir ett måste växer olusten.

Vad jag däremot vet är att jag ska fortsätta mina tidiga mornar.
05.30 tänker jag våga mig på för att se vilken magi som kan komma ut. Jag har suttit och vänt ett tag på hur jag ska få till att få in allt man kanske inte är MEST taggad på utan att skapa detta schema. För liksom när jag är helt utan schema skippar jag gärna de "tråkigaste" uppgifterna. SÅ jag tänke istället skriva hur många timmar jag kan och SKA lägga på vardera syssla.

Kreativitet, idéer och visualisering - 1 h
Plugga - 4 h
Träna - 1 h
Luft/promenad - 1 h
Egna projekt - 3 h
Praktiskt - 1 h

Och tillsammans blir detta 11 h. Går jag upp 5.30 har jag alltså gjort allt detta vid 16.30, och med lite vilopauser samt lunch ca 17.30. Jag ska testa detta och se hur det går. Så jag ska räkna timmarna och återkommer kring vad som blivit gjort och enligt vilka timmar.

Gillar