11.11 is talking to me

OKej, SERIÖST. Idag när jag var på promenad så kollade jag på kockan så visar den 11.11. Redan då börjar jag tänka på hur många gånger jag sett detta nummer senaste dygnet. Tar fram mobilen och tänker att jag ska googla betydelse, men kommer av mig. Nu lite senare tittar jag på Lakis vlogg varpå hon tar upp monilen och säger typ "kolla långt jag kommit idag/kolla snabbt det går", igen visar klockan 11.11 och jag hinner tänka att det ändå är lite sjukt att jag ser detta med. Jag tar upp mobilen och kollar stories och första som dyker upp är en story där någon fäst klockslag 11.11, och ja, nu måste jag tusan googla alltså! Har alltså inte gjort det än utan ville involvera er haha.

--------------

Okej har läst runt lite och grundpelare är som jag tycker är viktigt att vi aldrig kommer få ett svar på nätet, utan det är precis som om man drar ett kort. Man får en nyckel av sanning man själv får reagera på och kanske hittar man någon uppenbarelse eller innebörd. Om det på ett kort exempelvis står "every ending is followed by a beginning", kommer detta alltid att stämma i alla lägen, däremot har vi som läser kortat olika liv att applicera detta på, och personen att läsa detta kortet kommer att placera det citatet precis där det behövs, där man har en fråga. En person som tar kortet kanske blivit av med sin mamma och kan hjälpas förstå att mamman kan påbörja något nytt efter livets slutskede, medan en annan kanske haft en sugig helg och där kan plocka med sig att veckan är en ny start. Vi väljer själva vilka "hål" vi behöver "fylla". Ser du en sol och tänker på värme säger det något, och tänker en annan på inre ljus säger det något. Förstår ni? Vi sitter på svaren till oss själva.

-------------

Om man ändå ska säga något om 11.11 handlar detta om synkronisering och man kan i läget man ser numret tänka på vad man sänder ut, för att detta kommer tillbaka, precis som allt annat. Karma finna alltid, attraktion finns också alltid. Någon stans kommer det hela alltid tillbaka.

Vad jag också får ut av 11.11 att det är som en dörröppning och IGEN antar jag att vi har en möjlighet att spegla det som kommer utifrån. Något som verkligen griper tag om mig är det faktum att det står att det kan vara änglar, eller nära avlidna som försöker skicka meddelanden till mig. Min morfar gick ju som sagt bort och det sjukaste av allt, HÅLL I ER, är att jag funderat på tatuera in änglavingar och till och med ritat upp detta på min hand förut idag. DONT TELL vill egentligen att denna tattoo ska vara hemlig tills den är gjord men måste skriva detta då detta känns så relevant i att jag sett 11.11 så många gånger. OCH att jag dessutom när vi var vid minneslunden där morfar ligger för första gången någonsin upplevde en kontakt.

Något annat fint jag finner är att enligt numerologin så kan efterföljande 1or vara änglarnas sätt att säga att man måste ta kommandot och överrösta vad som inom än säger att man inte är bra nog.

Det står även att 11.11 är en vändpunkt i livet. Att man ska ta emot de förändringar som sker. Ta risker! Ser ni 11.11 ska ni tänka på era önskningar <3
Så intressant! Vilka siffror ser ni?


Gillar