2 dagar sommarhäng - vikten att skapa en värdefull vardag

Ska jag säga vad Coronatiden verkligen har fått mig att värdesätta?
Människor, fina vänner! Någonstans kan man nästan glömma hur viktiga de är, när man hela tiden får ett packat schema från något håll som fylls med sociala utbyten och energi.

Jag tycker det är fint att dessa tider "tvingar" än umgås med de man själv vill umgås med, med tanke på att mångas packade schema försvunnit. I helhet så bygger man sitt schema själv nu. Liksom jag som jobbade mycket i butiker, har fått börja skapa mina pengar själv, dagarna bestämmer jag hur jag fyller dem, vilka människor jag hänger med bestämmer JAG och detta är världens möjlighet att göra precis som man vill.

Jag vet att många har ångest över att mycket har försvunnit, och vecka 1 och 2 kände jag samma, FÖR att jag inte hade hunnit börja lägga in så mycket själv och för att man egentligen inte skulle det. Det blev en stor tomhet.

Så det jag tror hänt är att många levde med en känsla av att men har en ganska bra vardag innan Covid-19. Låt säga 7/10. Sedan försvann allt och efter en vecka eller två tror jag att mångas nivå på vardag var ca 2/10. Och det är HÄR vi måste ta vårat eget ansvar och skapa 10/10.

Vad ger dig en känsla av 10/10? Vad behöver du lägga in?
Jag behöver:
- Träffa människor och vänner
- Äta bra mat
- Vara ute mycket
- Träna
- Roliga aktiviteter
- Utvecklas
- Skapa pengar

Flera av dessa punkter bockades då av "av sig självt" innan, även om jag inte kände att det var på nivå 10/10, och det är det jag nu börjat skapa. Dvs, ta ansvaret att fylla min vardag PRECIS som jag vill. Detta är viktigt tycker jag!

Detta är i alla fall lite mysiga stunder från igår och i förrgår.

I onsdags köpte jag och Josephine mat på Reload, och satte oss med Dexter i humlan.

Jag tock en plocksallad på typ quinoa, soltorkade tomater, kikärtor, gurka, zuccini, tomat, broccoli, med kyckling och wasabidressing, MUMS!

Älskar picknick. Världens mysigaste kväll!

Igår mötte jag upp Amanda för att fika på Pascal där hennes kille Pierre hoppade in och jobbade, han är grym barrista nämligen! Iskaffe och croissant mhmhm! Och kolla på Amanda, vilken solstråle!

Sedan gick jag och mötte Olivia på Mosebacketerrassen. Så jäkla trevligt ställe, och magin i att solen. Dock kom det två GALET höga buller och först trodde vi ett terrordåd, innan vi nog insåg att de sprängde vid Slussen. Men hjälp. Hela restaurangen tystnade till och hörde någon kille som ba "Hjälp jag trodde vi skulle åka ner i havet nu", alltså sjukt obehagligt!

Njutningen har annars varit på topp och det är så värdefullt. Liksom det är inte bara gymmet och produktivitet som skapar utveckling hos oss, dessa stunder är också sååå viktiga! <3

  • LIVET

Gillar

Kommentarer