20 frågor om mig

Hittade 20 roliga frågor på någon blogg, och i all lättsamhet, DÅ KÖR VI!


1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?

Åh, har några namn jag älskar, och det är Phoebe (mitt mellannamn hehe), Lo, Saga, Elva, men även typ Juno, Viola, Milo, denna sekund blir det Juno, men så tänker jag på filmen med någon Juno som blir gravid och ba NEJ, kan man hete typ Mars, är inte det lite coolt? Alltså i efternamn finns det ju, och jag tänker att med ett potentiellt liv på Mars känns mitt första skapade liv som en Mars. Ni hör ju, jag hr inte bestämt riktigt än haha. Behöver nog inte heller göra det på ett tag ;P.


2. Kärlek utan sex eller sex utan kärlek?

Denna är svår. Om man bara ligger med någon och inte är kär är det ju lite kul, och kan tänka mig att det är extremt smärtsamt att vara jättekär i någon utan att ligga, men ser ändå att jag prioriterar kärlek högre än sex så tar kärlek utan sex.

3. Har du bra självförtroende?

Ja, i regel! Jag tror på mig inom mina drömmar.


4. Nämn 3 saker på din att göra lista

In life? Besöka Nya Zealand, köpa hund, bli 100% egen företagare.

Idag: Måla om naglarna, träna, myskväll med Slash.ten.


5. Beskriv ditt drömutseende

På en grabb? I så fall; lång, vänliga drag, stora läppar, käkben, atletisk men ej spinkig kropp, ah typ det! Sedan är jag sådan som tycker att utseendet blir som en etikett på personlighet, så det handlar om personlighet i grunden och då vill jag att man ska vara framåt, lyhörd, omtänksam, spontan och balanserad.


6.Någon du har kysst?

Ska man skriva någon kan kysst haha, känns liiiite konstigt att skriva ut ett namn här alltså. Kysste min kompis när jag var 8 år, ville att vi skulle lära oss.

7. Har du klädesplagg kvar från att du var liten?

Liten, nej inte LITEN. Jag är ju lite mer drottningen av att rensa.


8. Är du nöjd med din profilbild på Facebook?

JAArå. den är ju egenvalda hah.


9. Godis eller chips?

CHIPS LÄTT! Älskar salt :) Salt and vinager, mhm.


10. Hur uppvaktar man dig?

Alright, då är det bara för er att vässa öronen. Allt som är överraskningar i form av att någon planerar något jag följer med på, där man slänger in en "här ska vi dricka bubbel", "här ska vi hoppa fallskärm" (hehe ex) osv. Typ något av det finaste var när jag fyllde år någon gång och jag först kördes till frissan och fick färga håret, sedan kommer jag till en JÄTTEFIN restaurang och så satt min kompis där osv. Allt som är gulliga överraskningar.

11. Har du rykten efter dig?

OJ JAG VET INTE? Eller jo på TikTok, där ryktas det ju om att jag är trans.


12. Din absolut sämsta egenskap?

Detta måste vara vad som även är. in största stryka, mina känslor. Att jag ännu inte lärt mig att hantera några procent av en explosion som kan pysa ut. Samtidigt är detta en lära kring vad jag ska göra för att bli BÄSTA BÄSTA JAG, en egenskap kan också vara att jag kan vara tjatig... Ajaj.

13. Din bästa egenskap?

Att jag är en fighter som inte ger upp inom mina visioner, och att jag är väldigt duktig å att förstå människor.

14. Kan man vara vän med sitt ex?

100% tycker jag! Dock tror jag det är viktigt att båda släppt visionen om att det ska vara något mer än vänskap. Har typ en person jag dejtat som jag verkligen ser som en kompis, sedan hade jag lätt kunnat hänga med någon av de andra jag träffat på så vis, men känns inte som de är lika pigga på detta haha..


15. Har du kysst en kompis?

Ja men det skrev jag ju, annars tror jag faktiskt inte det. Eller jo, lite kanske haha.


16. Hade du kunnat ha ett distansförhållande?

Hade jag varit dödskär i någon hade jag ju absolut inte avslutat relationen för att den personen typ hade fått en möjlighet att jobba utomlands, vad är det för icke supportive kärlek hehe. Liksom allt ska inte handla om att FÅ FÅ FÅ saker själv, utan att vilja det som är bäst för en annan. Däremot hade jag ju såklart velat se hur man skulle kunna ses ändå.


17. Hur lång är du?

180 centimetrus.

18. En vacker person?

Okej, detta är ju inte så svårt, eller svårt för att det finns många och jag bara ska ta en, men väljer en av mina bästa vänner Lina som har en av gudars finaste utstrålningar.

19. Ett boktips?

Men SOM JAG SAGT; The subtle art of not giving a fuck och You are the placebo. LÄS.!


20. Bäst just nu?

Att jag fått tydliga insikter om vad jag behöver för att må bra, att det blir vårigare och vårigare och att jag börjat ta mitt företag osv seriöst! <3

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Vilket härligt inlägg! Och så fina bilder 😊
nouw.com/psykiskohalsablogg
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Verkligen SÅ himla kul att läsa ju =) Kram fina
nouw.com/matildaberlin