2020 betydelse

Vi alla såg den sjuka himlen igår? Hur träffande är det inte att 2020 inleds så, det har ju inte varit något som hängt med från 2019 liksom haha.

Det är kaffe, det är en tidig morgon. älskar det. Jag gick upp 05.59, bra mental grej att gå upp en minut innan helslaget då det inte känns lika jobbigt att ställa klockan på 05.30, eller liknande.

Så, vad känner vi för 2020? EN EXTEREM jäkla pepp, eller hur?
Jag brukar söka lite på nummers betydelse och detta för jag upp om 2020.


"When you keep seeing the angel number 2020, you are receiving confirmation from your guardian angels that you will achieve all your life goals!

Your talents, instincts, and inner strength will be your guide, and your guardian angels will also be beside you every step of the way"

Jag tror personligen att MÅNGA kommer att lyckas. Det är så mycket kraft och glow i luften. Dessutom har det hänt mycket i världen och det finns många hungriga människor som vill ge sitt för världens bästa. Jag tror det är en tid för att släppa gammalt och gå vidare. Vi behöver ny, glad energi, och jag känner redan, inom mig och runt mig.

VAD KÄNNER NI FÖR 2020?

Har ni mål? Löften? (obs löften är inget jag rekommenderar, vi vill uppleva fri vilja ;))

Vill igen tipsa er om att signa upp på mitt mindset-brev. Första kommer snart! Bekräftelsen som du MÅSTE klicka på kan komma i skräpkorgen, SIGNA UPP DIG HÄR. Bara att skriva in mailen.

Gillar

Kommentarer