23åriga Greta i 12 bilder

Närmar mig 24 med stormsteg, på onsdag smäller det. Året som 23 har varit något av de bästa i from av min faktiska resa. Jag har verkligen gått från att uppleva min kropp som ett fängelse, mitt liv som lumpen med till totala motsatser. 12 bilder kommer här, en/månad. Nu går vi igenom året som varit.

NOVEMBER: Jag fyller år den 30e oktober och precis i början på November hade jag lite vänner hemma för att fira detta. Jag vet att jag så tydligt upplevde detta som en vändning. Här är världens bästa Hanna som verkligen funnits för mig när alla tårar strömmat.

DECECMER: Jag hade en mysig december, och bästa av allt måste nog varit detta julmys hos farfar. Alltså, han har det SÅ mysigt! I denna period försökte jag bara landa och känna in. Det var bra.

JANUARI: Mycket släppte, min tanke om nytt år, hejdå 2018 gav sitt även om jag litegrann hade botten som start.

FEBRUARI: Ni som läser det flesta avsnitt av in blogg, har inte missat "Modellivet" där mycket känslor tog fart i Paris. I Februari åkte jag med min mamma tillbaka, och wow, det var en uppväxling i välmående. Jag åkte dit för att knyta upp gamla knutar. Det var magiskt. Jag får liksom en känsla kopplad till varje bild om mig själv, och här känner jag faktiskt att jag ÄLSKAR mig.

MARS: Förutom att jag låg i influensa halva Mars så försökte jag leva livet, äta middagar och må bra. Det började dock bli en lite tuff period igen, en tuff men nödvändig. Fick kämpa med att komma runt saker utifrån.

APRIL: Detta var inledningsvis en av de absolut tuffaste månader av flera olika anledningar. Detta var dock på Valborg då jag hade haft ADHD-utredning heeela dagen och jag minns att jag var så jäkla trött jag jag började gråta.

MAJ: Efter ett lite stormigt April blev Maj bra mycket mer stabilt. Detta var Astras födelsedag, Ellen var också i Stockholm och vi hade en sjukt rolig dag och kväll på trädgården.

JUNI: Jag åkte till lägenheten i Spanien och mådde så JÄ*LA bra! Varje gång jag kommer dit vill jag flytta och stanna, ändå bor jag fortfarande i Sverige. Eller jag älskar det HÄR i Sverige också, men skulle vilja åka dit typ 10 gånger om året och jobba därifrån, det hade varit perfekt. Detta är typ min största inspiration till att jobba upp allt jag satsar på. Mitt mål i min frihet.

JULI: Juli var en toppenmånad. Den började i Spanien då jag ännu inte var hemkommen, hade fina dagar i Stockholm med nytt påbörjat jobb på Raw Clarity. Sedan åkte jag till paradiset på Gotland och principiellt bodde i hamnen. Soulplace.

AUGUSTI: Även Augusti minns jag som en väldigt bra månad, men som en plats för insikt om hur mycket jag ändå har kvar att lära. Det som faktiskt HÄNDE här var att jag började jobba mer med Jimmy och fick lära mig massor.

SEPTEMBER: Vad ska man säga, jag har i alla fall varit JÄTTEGLAD, det har dock varit en hel del alkohol och kvällar jag kommit hem sjukt sent oavsett om det berott på en vanlig myskväll eller en lång utekväll. Korvarna på 7eleven får vi inte heller glömma. Leverans DÄR ändå. Om jag ska ifrågasätta mig själv tycker jag att jag varit väl kicksökande. Jag tror det tyder på att jag har en sida hos mig som jag försöker att fly ifrån. Men i det stora hela har september verkligen varit toppen. Sedan är detta verkligen tiden jag kommit igång med mer eget jobb. Stor tumme upp för det.!

OKTOBER: Detta har varit som en förslutande månad. Liksom att möta delar av mig igen samtidigt som det känns som jag har väntat på att att få liksom avsluta mitt år som 23 för att komma vidare från detta bearbetande och make magic. Jag har en stark känsla att mitt år som 24 redan från dag 1 kommer att bli speciellt, på ett väldigt bra sätt. Jag är så himla taggad och tacksam för den inre resa jag har fokuserat på att göra hittills.

Gillar