2a advent | AKTA VÄGGEN

Åh fy vad mysigt det är men julen och fy vad glad jag är, men samtidigt lite ledsen. Efter att ha pluggat 50%, jobbat som bokare på ca 60%, jobbat på slash.ten på ca 40%, jobbat på cleansingdays på 40% och modellat, och bloggat, och försökt hinna träffa vänner, familjen, hinna träna, jag ni hör ju. Det går ju inte. Detta var dock i slutet av sommaren min "sjukt smarta tanke", kände jag att jag nästan gick in i väggen, samtidigt som jag känce mig sjukt otillräcklig i precis allt jag gjort, inte fan undra på att man känt lite ångest. Eller någon så jävligt fruktansvärd ångest. Det roliga är att alla som lärt känna mig på senare tid tror att mitt normala tillstånd är att gråta nästan varje dag, men haha det stämmer inte. Jag tar ut jobbiga känslor i tårar, men mina jobba känslor är inte normalt för mig att uttrycka varje dag. Hur som helst kom jag till insikt om några saker; 1. det håller inte att maxa för mig, 2. därför har jag gjort om lite i schemat till det bättre så att jag känner mig så himla fri och glad. 3. jag har träffat så himla fina nya vänner som är VÄLDIGT lika mig, och har sett en spegling av mig själv vilket 4. är vad som gjort mig lite ledsen. För 5. Jag har sett hur mina likasinnade vänner har precis samma ekorrehjul som jag levt i de tidigare månaderna.

Igår hade jag en glögg, och ca 5 av mina vänner var för utarbetade för att kunna komma till mig en söndag. ca 5 stycken törstar efter att få ligga i sängen för att de tar på sig för mycket. Jag har också varit den, och det är synd. Inte för att jag tror eller hoppas att mina vänner skulle lämna mig för den sakens skull, för det skulle jag aldrig göra mot dem, så jag skriver inte detta på något som helst vis av besvikelse mot mina vänner utan jag blir ledsen för att man många gånger förlorar sig själv i at ställa upp för alla andra. Man måste börja bygga sitt imperium underifrån. Jag känner att jag nu står på en stabil grund vilket har avlägsnat något enormt av min stress. Jag känner lycka som jag inte känt på många månader för INGENTING. Jag känner ett normaltillstånd och jag vill att mina fina fina vänner också ska göra det. Och ni som är mindre känslolagda; pusha inte den som försöker säga nej.

Som sagt hade jag glöggisen igår, det det var SÅ myisgt! Glömde dock att ta en enda bild när vi hade gänget på plats, men jaja. Visualisera er människor i bilderna så blir de kompletta. Jag hade i alla fall pepparkakor, grönmögelosttubsmet som äger <3, mandariner, pepparkatsmandlar, choklad, te, kaffe, och GLÖGG!

Här är även min myspysiga säng! ÄLSKAR mina nya lakan som ger mig känslan av att universum leder mig i sin rätta riktning.

Och SÅKLART var jag tvungen att se ut som en tärna. Det är mysigt!

Gillar