3 motgångar jag stött på under senaste perioden

Som jag skrev i förra inlägget så råder jag dig som vill nå dina drömmar att möta dina utmaningar och motgångar, men fortsätt köra. Dessa finns längs alla vägar, och jag vill berätta lite om vad jag mött och hur jag hanterat det.

- Jag skaffade TikTok, och fick överdriver mycket kommentarer om min kropp på olika sätt

- Hanterade detta genom att tänka: Alright make me go on "for you" med era diskussioner haha, och sedan bara bestämma mig för att jag inte bryr mig om deras åsikter.

- Satt lite i skiten med skatteverket då jag var sen med inbetalning av moms osv

- Hanterade detta genom att betalade det jag behövde betala, tackade gudarna för att jag fick denna läxa på så små pengar, och valde att gå vidare med RedFlag då jag insåg att jag behöver lägga mitt krut på det jag är bäst på.

- Fick igår hemskt otrevliga kommentarer om att jag sjöng dåligt av en kille som ville varna mig för att inte sjunga mera så att jag inte skulle få massa skit från folk. Följande saker skrev han:

"Förlåt Greta men vem ljög och sa att du kan sjunga xD"
"Du sjunger inte bra men du är fin så det är okej"
"Jag snackar för din skull så folk inte ska lura dig och säga att du har bra röst och sen går du och sjunger mer xD"

- Detta hanterade jag genom att ha kvar mina video jag lagt upp, dvs inte ta action på hans åsikt då jag fått många visningar på videosen och även många komplimanger. Jag svarade honom att det var jävligt taskigt, onödigt och en ärlighet som inte bör komma fram. Vem varnar han mig för när han är den som sagt absolut taskigast saker? Sedan tog jag bort honom som vän och raderade chatten. :) Toppen ju!

Här har vi videon btw :)

Gillar

Kommentarer

Ida,
Tiktok är en härlig app på många sätt och vis meeen väldigt många elaka kommentarer och mobbning uppstår där också.. förstår inte hur svårt det kan vara för folk att hålla k*ft om de inte har något snällt att säga 😊))) Och snälla någon, vad var de där för kille?!? Asså förstår inte hur folk blivit uppfostrade ibland asså! Kan inte se videon nu längre men du sjöng säkert superfint, var modig och la upp det osv, hade jag aldrig vågat göra. Nej you go girl, ta inte åt dig av vad de pajasarna skriver!!
idanilssonphoto.se/
greta
greta,
gud vad fin du är <3 vilken pepp <33
nouw.com/greta