3 rekommendationer that makes you glow

Först ut vad som bokstavligen ger oss glow, dvs produkter från Sunday Rilay, omg dessa ÄR så bra. Beroende på om det är morgon eller kväll så börjar man med en av oljorna, C.E.O glow eller LUNA och gå sedan på de andra 2 serumprodukterna. MAGI.

Näst ut är dessa dadelbollar man kan köpa på ICA. Hur bra snack? Och hur sjukt är det inte att liksom ICA börjar tillverka Raw-bollar, vilka tillsammans kostar som en fancy stor på ett fik ish. Här har vi kakao och hasselnöt som smak.

Mina 4 absoluta favoirtpodcasts.
1. The health code av Sarah's Day och Curt Tilse, där de ger tips för att "ckrack the code to a healthy lifestyle" men inkluderat med så mycket mer. Riktigt kul, garvar många gånger själv.

2. Monday Mantra av Josefin Dahlberg. Dessa är så jäkla bra. Det blir så tydligt att man mår bättre om man ändrar tankarna.

3. Soul Care av Oh la Moon. Så bra, speciellt om man tycker det är kul att veta hur man ska använda kristaller.

4. Framgångspodden av Alexander Pärleros. Har verkligen lyssnat på denna sedan start, i början var jag så besatt att jag i regel lyssnade på avsnitten 2-3 gånger, men wow så mycket bra tips man då samplat på sig.

Högst troligt tack vare denna, eller kanske kombinationen av ovan nämnde jag sitter och bloggar såhär vid 6-snåret. Nu ska jag hoppa in i duschen. 07.20 ska jag dra hemifrån för att käka frukost med pappsen i stan. Sedan tänker jag mig att jag jobbar på håll då jag ska träffa en annan kompis klockan halv 4 ish, och sedan en för att bowla, så kul!

Gillar

Kommentarer

feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Hahah trodde förpackningen med dadelbollar var en contourpalett först, såg helt fel 😂😂
nouw.com/feliciaidachristina
greta
greta,
jahaaaaa hahhaha sååå komiskt haha
nouw.com/greta