36 timmar i Marbella - gretchen living on the edge

imorse när jag vakna stod jag verkligen i valet och kvalet mellan att tuna in på min älskade blogg, eller lägga mig nere vid poolen, men ibland you gotta live on the edge, så nu sitter jag med kaffe vid min sida, benen dinglandes i poolen OCH datorn i knät. Hur som har det varit helt fantastiskt sen jag kom hit. En plats där så gott som all min oro försvinner och jag kan bara vara samtidigt som jag känner mig så enormt kreativ. Vatten, träden, en vacker utsikt och lugn atmosfär gör något med mig. På en gång börjar jag fundera om jag kanske på något vis skulle kunna åka hit i perioder och vara här, istället för enbart i semesterformat.

Jag kom i alla fall i förrgår kväll. Det är något med kvällen här. Den är så ljuv. Såhär ser det ut från våran balkong. När jag landade hade Ludde, min brorsa, lite poolare här. Jag hängde med dem, snacka och någon gång vid halv 1 åt vi middag, de hade tydligen vänt på dygnet, "litegrann".

Igår morse, gjorde jag som idag. Jag gjorde en kopp kaffe när jag vaknade, och traskade raka vägen ner till poolen. Kan en morgon börja bättre. Jag vet att deflesta som är här, är här för att slå klackarna i taket, men gretchen, hon är på retreat. Jag vet inte om jag är född till mormor, men det är något i mig som verkligen gillar och behöver det lugna. Något som älskar stjärnorna på himlen, fötterna i havet och ljuset på morgonen. Det är bara jag. Jag upplever att det är så många som bara gör saker för att man bore göra dem, varför? Vem gör du det för? Jag är här för mig och detta kommer nog inkludera både vinglas, cappuccinos och 9427i92649216 liter vatten i dryckformat.

Solat har jag också gjort en del, och jag tycker att jag fått en liten bränna ändå. Under flera år har jag varit så försiktig med solen, minns redan 2013 när jag gick med i Mad management, till att vara min första modellagentur och de sa att jag nog fick ta och köpa mig en "faboulous solhatt", jag kände typ en sorg för att inte kunna bli brun så nu tar jag igen lite.

Snart ska jag hoppa i poolen, sen gå och laga frukost mitt mig och Ludde och sen ska vi dra till absolut BÄSTA kaffestället jag vet, Dezentral! Rekommenderar om ni är i Marbella. PUSS

Gillar