6 AM CLUB - gör rätt saker rätt tider

Äntligen, går jag första gången på ett bar tag upp 06.00. Okej det var fett jobbigt, och jag hade haft svårt att komma upp idag om det inte vore för att jag skulle på möte med iDeal-gänget på slasht.ten idag kl 08.00. Men, det är en start att gå upp på grund av att något ligger tidigt inplanerat, sedan har jag som mål att gå upp runt 06/07 resten av veckan.

Nu har jag redan duschat och klätt på mig, och dricker mitt morgonkaffe som är något av det viktigaste jag har. När jag går upp tidigt är jag kreativ och jag känner verkligen känslan av att jag ligger före världen. Undra varför det funkar så?

Dagen idag ser i alla fall ut som såhär:

08.00:
Möte på Slash.ten
10.00:
Åka till vanliga tandläkaren då en visdomstand gjort det väldigt svullet där bak. Aj.
11/12:
Hem och ladda upp för att dra och träna
13/14:
Jobba hemifrån.
16.00:
Möte om ett projekt med Josephine <3

Detta tycker jag är en perfekt dag. Det inkluderar olika platser, olika intryck, flera människor, träning och produktivitet. Kommer inte hunna sjunka in så djupt i mitt eget jobb, bara om jag hinner där mellan träningen och mötet med Josephine, men det gjorde jag desto mer igår då jag satt på espresso house till kl 19.00. Jag koncentrerar mig ingen vidare mitt på dagen där när jag suttit ett tag så det är perfekt för mig att lägga block 2 av dagen lite "senare", liksom snarare 15-19 än 13-17.


  • LIVET

Gillar

Kommentarer