7. Coffee talks - trött på bloggares skådespel

Hej vänner <3

Ska jag säga, att jag blir gång på gång så JÄKLA glad varje gång jag hör att någon säger att hen läser min blogg. Det blir liksom magiskt att ord man skrivit ner gått in i en annans värld. Nu är det i alla fall påskhelg, och det är middagar, luncher, kvällar som fylla med häng, dricka och nya upplevelser. Samtidigt som jag försöker, och på min blogg förespråkar, att leva i nuet, leva för stunden, så försöker jag ju att knäppa en och annan bild från vardagen.

När man kommer till min blogg, vill jag att man känner en genuin och äkta känsla. Jag vet själv hur stressande tron om andras perfekta liv kan vara, i skrollandet på instagram, efter att bloggare faktiskt stagear halva livet. Jag är så trött på det. Så nackdelen med just min blogg är att jag inte levererar livet ni kan sitta och dregla över, men jag vill inte heller måla upp mig som mer speciell än dig som läser. Vi är alla på samma level kompis. Jag vill att du som tittar in hit är, och om inte annat blir tacksam över just ditt liv och dina omständigheter.

Jag vill liksom ha en kompis community där vi alla jobbar för varandras bästa. Livet är ingen tävling i vem som är populärast? VI alla hr två händer vi kan använda för att lyfta andra, men även oss själva. Livet av vad jag bär på just nu. Puss på er. En gretch la sig halv 4 igår och behöver komma ut och få lite D-vitamin.

Gillar