9 tips på hur vi kan boosta energin

Jääklar. INte en timme sol sedan..? November? Mer än vanligt har jag hört folk som ät trötta och lite deppiga, och jag tror det är det är lätt att bygga vidare på deppigheten och i detta vill jag påminna om att det ÄR omständigheterna och inte du. Liksom solen går upp idag 8.42 och går ner 14.46 och den tiden den är uppe är det mörkt, då vi har ett molntäcke ovan oss, så vi har inte sett solen på hela december. Vi hjärna tror liksom det är natt året om vilket jag förmodar skapar mer melatonin. På det har vi coronasituationen som stiger och hur vi i detta bör "isolera" oss/ minimera möten och gemensamma aktiviteter. Hallå KLART vi kan bli lite hängiga och deppiga. Detta tror jag är viktigt att tänka på, att kunna ge svar till varför vi känner som vi känner, om ni nu känner så.

Jag försöker i detta fokusera på att lyfta energin och njuta så mycket som möjligt så här tänkte jag dela tips på hur vi kan hålla glädjen och energin uppe:

☆ Lägga oss i tid så att vi sover ordentligt på natten.

☆ Träna på eftermiddagen. Viktigt att träna ganska hårt för att ordentligt kicka igång hela belöningssystemet. Själv blir jag så jäkla trött på eftermiddagen men träningen ger det verkligen en boost.

☆ Meditera varje dag. Bästa och snabbaste återhämtningen.

☆ Skapa visionboards och planer för framtiden. Vad ska du genomföra 2021?

☆ Ta en powernap på dagen om du behöver.

☆ Julmysa hemma. Se filmer, skriv rim, slå in paket, lyssna på julmusik, laga julgröt, köp ljusslingor, tänd ljus (men släck dem igen hehe)

☆ Krama de du får krama EXTRA mycket.

☆ Ta många kallduschar. Känns motsägelsefullt nu men man blir piggare.

☆ Ta många promenader så att du åtminstone får frisk luft.

Sista veckan innan julafton! NU KÖR VI HURNI. Jag ska själv ut på en LÅNGPROMENAD sedan!

EN liten sommarbild på det för att minnas att solen och ljuset kommer tillbaka. <3

Gillar