LÖRDAG

Och idag ska det njutas och has kul, ingen skola inga måsten, bara skoj. Uppmanar er alla till att ha en dag i veckan för att enbart ha det lite skoj, vilket idag kommer bestå av att spana inredning och inspiration i stan. Kanske en fika på det? Årets första semla? Ja vem vet!? Men inredning, det är ju det bästa jag vet. Att skapa en plats där man blir inspirerad. Under har vi liiiite inspiration, har svårt att hitta bilder som motsvarar exakt det jag är sugen på. SÅ vi ser vad vi kommer hem med för gobitar. Tänker detaljer som fina ljus, kanske en ny lampskärm, en duk? Vill att känslan ska vara nordisk x klassisk x softa color-pops, och ljust.Vitt! Gud var länge sedan jag längtade efter vitt så mycket som nu. Men vitt är ju fräscht!? Sedan silver. Märken jag dör för just nu är HAY och Svenskt Tenn. Vill ha HAYs silvriga taklampa, och några kuddar från Svenskt Tenn. Peppad nu. PUSS

Bilder från Pinterest

Gillar

Gårdagen i bilder

Godmorgon! Känner ni att våren är i luften? Det gör jag och det gör mig sååå glad. Den blåa himlen och hustaken i kvällsljuset är det finaste och krispigaste. Hur som tänkte jag köra en gårdagen i bilder, då jag, som sagt, efter 15 dagar sjuk upplever det som ett riktigt äventyr att bara kunna leva som vanligt

Så, jag började gårdagen som vanligt, med kaffe och dator. Kaffe är det mest obligatoriska i mitt liv.

Sedan kunde jag verkligen inte sitta inne längre. Ville bara ut, ut, ut och tog mig därför just ut, på promenad längs vattnet med podd i lurarna. Väldigt fint att ha så nära till vattnet.

Sedan åkte jag in till stan på möte! Mina Prada-brills är en story i sig. De är snea :'(. Måste till en optiker snarast.

Iiigh. Blir så glad av detta våriga! Hur som bar det därefter iväg mot Universitetet. Läser kandidatkursen nu och har teorifördjupning inom strategisk kommunikation där jag främst ska rikta in mig på reklamens roll och påverkan för varumärken, ish, vilket jag senare kommer att fördjupa mig inom i min kandidatuppsats. Kul va!

Slutligen bar det hemåt.

Åt 3 mackor och somna.

Vaknade kl 18 och drog och träna.
Åt fiskpanetter med dillsås.
PUSS

Gillar

Lördagen i bilder

Jag lever igen, nästan! Blev sjuk för 12 dagar sedan idag (ej covid), och symtomen är fortfarande inte helt borta, men i helgen bestämde jag mig för att leva ändå. Leva litegrann. Lämna lägenheten och kvarteren runt. Fy tusan vad bra man mår av att vara iväg. Av att leva. Av att bara hitta på grejer och leva ute i luften. Att tillägna ett helt blogginlägg denna lördag kanske låter lite överdrivet, men otroligt nog var det var en stor dag för mig efter 10 dagar hemma. Som julafton! En happening, trots att det är en vanlig lördag.

Så, dagen började som den brukar. I köket med kaffe och dator.

Vid 10 gled vi in mot stan. Gurra övningskör, och både jag och mamma är handledare till honom, och denna gång valde vi att åka alla tre. Dock använde vi mer Gurras övningskörning som transportmedel.

Vi kom in till stan och gled runt innan vi parkerade och strosade ned mot Strandvägen i förmiddagssolen.

Jag vet inte vem av mig, Gurra och mamma, som uppskattar att fika mest. Av naturliga skäl valde vi därför att inleda dagen med en liten fika.

Älskar min människa.

Sedan har vi även en gemensam favoritbutik. Älskar älskar Svenskt tenn. Köpte en lite hemlis där. Hint hint alla hjärtans dag snart.

Därefter åkte vi vid klockan 13 och åt en burgare. Slurp, den var svingod. Jag tog Guldburgaren, på Phils.

Vid klockan 14.30 hade jag och Gurra sedan bokat in oss på tekniska museet. Hur trevligt? Det var mycket tema Mars, väldigt häftigt.

Sedan, började vi avsluta dagen i stan, promenerade längs Djurgården och åkte hem för att ha en middag med mamma, pappa, farfar, och inte minst min bror Ludde som vi hämtade på flygplatsen efter sin termin i Schweiz.

Hoppas ni har haft en fin helg och mår bra. PUSS

Gillar