Midsommar i bilder

Tänkte dela midsommar i bilder, och såhär började vår. I år ville jag verkligen ha en midsommar i all enkelhet. Bara njuta. Så jag och gurkan började dagen med kaffe, på vår uteplats.

Mitt på dagen åkte vi till ett midsommarfirande med för höga trasiga högtalare, fullsmockat med människor och som i resten av Stockholm 28 grader. Drack lite kaffe i gräset, köpte en bulltallrik och intalade oss att vi hade mysigt.

Sen fick vi mysigt på riktigt. Åkte och badade, solade och bara njöt.

Sedan avslutade vi kvällen med bubbel och vändtia.

Morgondopp är väl det bästa som finns. Så inledde vi morgonen efter, helt ensamma nere på en brygga.

Följt av också det bästa som finns. Kaffe ute på altanen.

och frukost.

Mitt på dagen drog vi för att träna lite. Jag körde en powerwalk och Gurk sprang längs vattnet.

För att sedan hoppa i vattnet och äta jordgubbar. Bästa som finns.

Det var min midsommar det. Så bra dagar. Hoppas ni också haft fina dagar. PUSS

Gillar

Hej nya jobb!

Hej gänget!

Nu har jag slarvat med uppdateringarna igen, och egentligen är det ju när det händer som mest det svårast att hinna uppdatera. Easy math egentligen. Men nu är jag här och grejer har det hänt. Tror jag tänkte ämna detta inlägg till nya jobblivet. I slutet på maj lämnade jag in min kandidatuppsats. Det var då faktiskt inte helt bestämt hur kommande jobbupplägg skulle se ut med tanke på bebis osv.

Men nu är det satt och jag börjar smått komma in i det, och har verkligen en tillvaro med mina drömjobb. Jobb som passar mig så bra. Innan jag berättar hur det set ut vill jag säga att samhället verkligen överraskat mig positivt, nu när jag varit gravid. Visste inte alls hur lätt det skulle var att få jobb fyra månader innan bebis kommer, men har mötts av jättemycket optimism från flera olika håll av arbetslivet, och fick därför mycket svårare att fatta beslut än vad jag trodde, gällande jobb. Trodde kanske besluten skulle fatta sig självt, dvs inte vara mycket av olika val för mig att göra, men jag fick lite att fundera över och nu är hela upplägget hela satt och påskrivet.

Så jag har faktiskt 2 jobb som Content Creator. Kunde inte välja bara ett, såklart haha. Vi har dels
Michaela jobbade jag med sedan innan, och verkligen har trivts med. Vi jobbar väldigt bra tillsammans och jag tror vi båda blir väldigt nöjda med det vi gör. Så henne jobbar jag vidare med, men i mycket större utsträckning, nästan heltid. Vi gör kort och gott samma som innan och massa mer. Har hittills främst fokuserat på att skapa innehåll för hennes Instagram, men har nu även börjat köra TikTok och snart YouTube. HÄNG MED FAN!

Och anledningen att vi kör bara näästan heltid, är för att jag även börjat som Content Creator för Under Your Skin. Detta är helt nytt men ser fram emot att dela detta med er. De har grymma produkter för hår och hud. De har även en babyolja jag ser fram emot att dränka Snurpsson i. Så håll er uppdaterade hihi. Kul va??

Utöver att jag verkligen trivs med dessa jobb, ja att skapa innehåll är ju en hobby, så är jag så enormt tacksam då det ger mig en väldigt bra situation när bebis kommer. Kommer nämligen mest troligt fortsätta jobba, kanske i mindre utsträckning, men kan göra stora delar av både delar vart som helst ifrån, vilken tid som helst, vilket är bra när man ska ha med en nyfödd i leken. Det blir jag + 1 som är Content Creators alltså. Snurpan får hänga med och fota och jobba.

Gillar

Satisfaction

Hörrni! Livet nu är så jäkla nice! Jag kan ha skrivit det igår, men det är ju värt att nämna igen: igår skickade jag in min kandidatuppsats och nu när jag vaknar har jag alltså typ inget jag behöver göra. När händer liksom det? Det är sån frihet att inte känna att jag borde sitta med uppsatsen eller dyl. Jobb återkommer jag till när det är 100% på plats, och eftersom det är under uppstart nu så har jag ca 1 dygn av att ba sväva runt. Vilken grej.

Här har vid då resultatet av lite extra tid:
Organisera, eller snarare få det organiserat är kanske det bästa som finns. Satan vad tillfredsställande det är. Rekommenderar verkligen att då och då ta ett skåp i taget. Det har jag gjort sen jag flyttade hit, och nu blir det aldrig kaos-stökigt. Tips tips!

Sedan har vi gårdagens middag:Den går dock fort som tusan att slänga ihop. Men vill ändå dela receptet för god är den.

Bucatini med spenat och mascarponecreme toppad med stekta champinjoner, svartpeppar och parmesan.

1. Sätt på pastavatten och salta rejält.
2. Stek svamp olja och avslutningsvis smör.
3. Mixa ihop en kall sås av mascarpone, spenat, färsk basilika, 1 vitlöksklyfta, soltorkade tomater, pressad citron, salt, peppar.
4. Koka pastan. Spara lite pastavatten i botten. Blanda över såsen. Toppa med stekta svampen, parmesan och svartpeppar.

Voila! gott och riktigt enkelt.

Nu har jag till och med preppat chiapudding. Det ärrr så trevligt när man hinner med sånt. I övrigt har jag absolut ingen aning vad för skoj jag ska hitta på idag, och jag älskar det!

Gillar