Alice & Bianca showcast | en hint

Hej bästa gänget som bara blir fler och fler hihi! Blev helt chockad när jag sa till Pappa att jag hade fått en uppenbarelse och han svarade ”Den har jag redan läst om i din blogg”. Haha är SÅ van med att skriva för INGEN ish så blir lite blyg bara jag vet att att det är några stycken som läser hahah. Jag har ju ca haft en blogg sen jag var 15 och jag blev då överlycklig när jag såg att 5 pers läste den. Jag har långt ifrån mååååånga nu, men har i princip dubbelt så många som för några månader sedan. Jaja ni är alla SÅ välkomna att hänga här.


Hela gårdagen mjaaaa, nästan, satt jag och jobbade på min nya uppenbarelse. Har gått från att kalla min plats, mitt häng och min värld från Greta Dillén till Greta’s World. Det kommer enligt min uppenbarelse vara en webbplats för min konst, mig som hälsocoach, spiritualitet och i framtiden önskar jag kunna skapa en webbshop också. Mer kommer om detta. Ni kommer i alla fall finna denna hemsida på GRETASWORLD.SE inom snar framtid, och JA bloggen kommer att finnas kvar, tänker se dessa som komplement till varandra. SPÄnnande.

I helgen var jag med Hanna på Alice & Bianca showcast, och WOW! Wow, wow WOW. ÖVER ALLA FÖRVÄNTNINGAR, så jävla FETT! Globen var fullsatt och pimpad till en bättre nivå. Det hela började med ett dansnummer och in kommer sedan Alice och Bianca, så jävla mycket power!! Att det var skämtsamt, bjussigt och roligt är bara förnamnet, vad jag blev så jävla förundrad över var att VÅGA ha 2 timmars show framför 10 000 människor. Det bara slog mig att det är ganska surrealistiskt, liksom fine en artist går från liten publik till större, till större till STOR - men nu, här handlar det alltså om två influencers som brukar podda ensamma i ett rum? Sååå grymma!

Gillar