all you need is within you

Okej, det är mycket som är sjukt, höjden av trevligt och liksom WOW.

För det första var det så galet många som gick in här på bloggen igår, och idag har det varit lika många på besök som det brukar vara på en hel dag, wow, tack det det. Att utveckla mina tankar, dela detta och hjälpa andra har under så många år varit min största dröm.

Dessutom har jag haft som mål ett tag att komma upp på toplistan i Sverige, och kom idag upp på plats 180, TACK till er och tack till mig <3!

Jag också vill ägna detta ett seriöst öga. Det är så lätt hänt att man burit på något tufft, och sedan tar ett djupt andetag för att dela detta, i en uppbyggd rädsla om vad andra ska säga, för att sedan låta reaktionen avgöra hur man känner kring saken i fråga.

För liksom, allt detta, att statistiken flyget i taket, att rara kommentarer och DMs bara ramlade in, gör ju SÅKLART att jag blir glad, och bekräftar ju även mig. Eller, måste inte nödvändigtvis, men det är inte svårt att känna bekräftelse utifrån detta. Jag får i detta positiva belöningar, och blir programmerad att bli glad när jag blir omtyckt. Detta är lite hur vi hamnar i beroendet av att få bekräftelse. Hjärnan blir beroende av detta och funkar precis som vad gäller att man vill ha kaffe för att man blir pigg av det.

Allt som kommer med glädje utifrån finns anledning att lägga mindre vikt vid.

Samtidigt tycker jag väl att det är bra mycket mer rimligt att få positiv feedback för att dela dessa svåra stunder, än för en en sexig bild. Samtidigt kan man fråga sig hur mycket man hade delat på instagram utan dess "like-funktion"?

Jag tycker det är SÅ viktigt att inte nyttja svåra stunder för att få likes. Hur löser vi detta? Ni behöver ju liksom inte sluta likea eller kommentera, det är ju ändå så många som mjöligt jag vill nå - hur tråkigt vore det liksom inte att ha en föreläsning för en tom publik?

Jag tror det är viktigt att vi alla har i åtanke att inte publicera i sökande att få något vi egentligen kan ge oss själva, för vi glömmer bort att vi inom oss har massa egen kärlek. Vi gör oss så beroende av att vara omtyckta.

If you're a good person people will like you anyway.

Gillar

Kommentarer