Alla helgon och fortsatt 25-årsfirande

Nu är man verkligen 25. Med "man" menar jag, jag. Jäklar vilket massa firande, trots Coronan. Trots de nya restriktionerna. Men det har gått bra, då jag ändå hållit firandena väldigt uppdelade. Det som stod på agendan igår var att fixa inför kvällen, sedan åka hem till mamma och pappa och träffa farfar, för att sedan åka till kyrkogården och slutlige fira på kvällen. Okej vi går igenom från början.

Efter att jag hade fixat hemmet stod jag och posade lite med min nya tattoo. Älskar den verkligen. Sedan begav jag mig till friande hemma. Mys.

Sedan åkte jag och Gustav till kyrkogården. Träffande ni några helgon. Wow, det var så magiskt. Alltså jag fick gåshud på hela kroppen. Man kände verkligen energierna. Sånna tillfällen där frekvenserna är extra höga.

Redan hade jag försökt att göra ett så conona-säkert upplägg som möjligt. Chips i muggar, handsprit bredvid brödet osv.

Dagen innan hade Josephine gett mig denna bulle, som jag och Gustav åt upp innan firandet började. Tur att vi överlevde för vi höll på att dö. Den va S j U K! Alltså galen. Köp saffransbullen på Gateau. Ni anar ej. LIksom inte god sådär utan HELT GALEN. Micra först om ni köper hem.

Sedan blev det inte mycket bilder utan vanlig hederligt häng istället. Så som det egentligen ska va. Men en magisk kväll och nu är jag lite trött och överväldigad efter allt firande så idag ska jag ta det lugnt, sedan ska jag och Gurra träna. Det ska bli skönt. Att få in veckans tredje pass är dessutom inte diskuterbart, det var ju veckans mål. Imorgon börjar jag nya kurser som jag måste förbereda. Hur ser det ut för er? LOVE U.

  • LIVET

Gillar

Kommentarer