Alla hjärtans dag i bilder

Nu hurni kommmer en recap på alla hjärtans dag. Gud vilken fin dag det var. Jag och Gustav hade bestämt att jag styrde första delen av dagen, och att han skulle styra andra delen.

Så, vi ungefär 07.15 steg jag upp för att komma med kaffe på sängen till Gustav. Jag hade även med en chokladros och geléhjärtan, som ni ser. Sedan började själva upplägget då jag gav honom varje instruktion via sms. Detta ledde oss fram till paketet som var tavlan, och sedan även att han skulle hänga upp den, där jag hade lagt ut röda chokladhjärtan som vägledning.

Såhär såg tavlan ut på väggen. Mysig va?

Smsen ledde honom fram till ett kort, och på kortet fanns fortsatta beskrivningen, som ledde oss till tåget och in till stan. Där gick vi till Saturnus för att äta brunch. Avokadomacka, matcha cappuccino, bananpannkakor, och chiapudding beställdes in. Mycket mysigt och gott.

Vi traskade runt en hel del i stan, fotade upp vår analoga rulle och hade för avsikt att framkalla bilderna, men som synd var, var det stängt.

Väl hemma tog Gustavs ansvar över. Jag fick vila i väntan på lite fix, och blev därefter tilldelad en Yasuragi-morgonrock, som jag hade på mig när jag traskade in i köket där han hade dukat upp sushi innan det tydligen var dags för massage.

Jo minsann, här fick jag ligga och bli masserad ett bra tag. Och som om det inte var nog:

Vi tog och därefter ut på en kvällspromenad där i skiljdes åt då Gustav skulle "ut i vildmarken" och jag gick hem. 30 minuter senare kommer han hem med Pad Thai (vår favvo), gäller upp ett glas bubbel. När jag kommer in till vardagsrummet har han lagt fram en present och köpt en Hilma af Klint poster enligt perfektion. Sedan tittade på Red Dot. Sjukt läskig film för övrigt. Hur perfekt dag?

  • LIVET

Gillar

Kommentarer