Allt positivt som inte hade hänt utan COvid

På senaste tiden har jag tänkt mer och mer på vad som faktiskt hänt 2020, som ett resultat av Covid. För mig har detta året inte varit dåligt, utan snarare ett av de åren som gett mig mest, som lärt mig mest och som lett mig i bäst riktning.

Jag tror generellt året har varit viktigt för oss människor. Det ställde oss frågan "Vad gör du om du inte kan rulla på i dina vanliga hjulspår?" - vilket är något jag tror varit SÅ viktigt för oss. Att avvika från alla ekorrhjul och skapa nytt. Ni vet att Joe Dispenza är en av mina stora förebilder, han pratar så mycket om hur vi ska förändra vår hjärnas struktur, vilket är det vi behöver för att sluta mata jobbiga beteenden och känslor. Vi behöver ställas inför/skapa nya situationer för att kunna släppa taget om vad vi håller fast vid, för att inte fortsätta göra samma om och om igen, och istället ta in nytt. För att kunna skapa våra drömmar. När vi inte får allt serverat måste vi göra egna val, vilket skapar öppningar för att just välja själv. Det handlar om att se möjligheter och inte hinder. Nu ska jag gå igenom vad som har hänt i år, som mest troligt inte hade skett utan covid, som jag är tacksam för.

Vi tar det från början:

★ Innan jobbade jag en del i butik, vilket har varit mitt mål att sluta göra samt börja jobb med mitt egna företag. Och ja med covid avslutades så småningom butiksjobbandet, och jag började jobba med mina medier och samarbeten. Det positiva är att detta började föra mig i en ny riktning.

★ Oavsett covid eller ej hade jag behövt slutföra min utbildning som hälsocoach i år, men på grund av covid gick det extra snabbt i slutet och jag blev klar i början av sommaren. Här firade vi det litegrann.

★ I somras skulle jag ha åkt till Tromsø men detta blev ju inte av, och då åkte vi till Ottsjö istället, vilket var några av mina bästa dagar någonsin.

★ Dessutom började jag med Invisalign, vilket är ett samarbete med en tandläkare som heter Matilda Alvin som finnes på Sveavägen 35. Detta hade heller inte skett utan att jag blev mer mån om att skapa samarbeten när jag inte längre jobbade i butik. Dessutom har jag haft grava komplex över min underkäke så detta har gjort mig så mycket tryggare med att bara prata, dvs visa tänderna.

Vänster - innan jag började behandlinge, höger - igår. Är klar i Februari tror jag.

★Spanien brukar hända på sommaren, men ja, pga av covid var det problem med biljetterna och jag blev där fler dagar än första bokningen. Magiskt det med.

★ Sedan Gustav. Detta är ju så fint, men vet ni hur vi träffades? På bilden längs till vänster sitter han. Här har vi inte ens pratat. Jag började gå till bryggan väldigt ofta i somras då jag hade lätt ont i halsen en period, samt ville sola, och detta blev en rutin att gå dit. Denna gång gick jag dit för att panera ett samarbete som:
1. är ett resultat av covid
2. jag ville planera på bryggan för att mina covid-rutiner lett mig dit. Utan covid hade jag inte varit där.
Gustav satt och tittade ut mot vattnet och vi pratade inte, trots att jag tänkte tanken. Efter ett tag gick han, och jag var lite ledsen över att jag inte tog chansen, men släppte det ganska snart då jag faktiskt inte visste vem han var.

Några dagar senare tittade jag i mina meddelandeförfrågningar på Instagram, och där hade jag till min förvåning ett meddelande från Gustav. Han hade kommenterat något "ska du inte bada?" på storyn jag la ut samtidigt som vi var på bryggan. Och där började det.

★ Sedan började jag plugga "Miljö och hållbarhet" vilket är en kurs som faktiskt är en extrainsats från regeringen, efter att många blivit arbetslösa under Covid. Därav åkte jag till Hammarby sjöstad, på skoluppdrag, pluggade massor med Josephine på Johan och Nyström och tatuerade in ett träd som jag tror hade mycket med min kurs och nya klimatinsikter att göra.

★ Slutligen, som jag babblat om; jag har börjat lära mig gällande mina verkliga drömmar, att jobba mer kreativt på riktigt.

Allt kommer med något gott; detta kan ha varit ett av mina bästa och mest utvecklande år någonsin.
Vad har hänt för dig som ett resultat av Covid?

Gillar

Kommentarer

ineees
ineees,

Vilket fint inlägg!! Och wow angående hur du träffade din kille❤️ Tack för att du inspirerar så mycket, kram!

nouw.com/ineees
greta
greta,

Åh fina duuuu!! <3 Hihi ellerhuur, så sjukt ändåå hah! DU ÄR BÄST, sprider så mycket kärlek med dina fina kommentarer och det är så värdefullt <3

nouw.com/greta