Älska dig själv för vem DU är

Jag tänker mig att många av er som läser min blogg är väldigt framåt, drivna och vill något. Kanske skapa något, få något jobb eller kanske leva utomlands. Jag tänker mig er liksom som passionerade, med en stor inre styrka. Målmedvetna. Annars tror jag liksom inte att ni skulle vilja vara här. Jag är ju inte bloggaren som bara försöker prata om ett perfekt liv, utan jag försöker prata om drömmar mål och det verkliga värdet i livet.

Hej hurni. Jag är så glad att ni blir fler och fler, det är så kul att se och få uppleva. Men, som de målmedvetna individer ni är, vill jag också komma med en viktig påminnelse. En påminnelse som kanske anknyter lite till vad vi pratade om igår. Att älska dig själv för vem DU är, och vilka styrkor du har. Se till det utgångsläge du har. För i att bli målmedveten, ligger det också nära till hand att börja jämföra sig. Klanka ner. Och se vart man inte kommit istället för vart man har kommit.

Din största styrka är att du är du, och det är. något ingen har. Se vart du är nu, och vad du kan göra nu. För som vi sa igår. Du lyckas när du är produktiv, och du är produktiv när du gör det DU är bra på. Du gör det DU är bra på när du slutar utgå från ett läge som inte är ditt. Sluta försök vara någon annan, men våga lär av andra. Det är olika. Du vill inte bli en kopia, men du vill växa. DU är ditt orginal. Det är bara du som har ditt bagage, dina erfarenheter, och din resa. Var tacksam och älska dig själv för vem du är. Gör du det kan du komma hur långt som helst.

Gillar

Kommentarer