ännu en skroll i kamerarullen

Vi börjar i onsdags, när jag för första gången testad ett käka lunch på Mahalo på Odengatan, tillsammans med denna donna. Vet ni någon med finare leende? Luchen var i alla fall RIKTIGT god så kan vERKLligen rekommendera er den.

Två dagar senare var det fredag. Då såg jag ut såhär, byxor från Samsoe samsoe, skärp från Rodebjer, tröja från H&M, och ett halsband jag sett att mina själsfrändrar Ellen och Lina har lika utav.

Hur som helst, med än vad jag hade på mig på fredagen, så hade Slash.ten AW och dit tog jag me mig ett gäng, och däribland Ellen som det var FÖR länge sedan jag träffade. Ellen likt en annan halva av mig. Älskar dig pellen. AWn var i övrigt stört nice. Fasen vad bra styrt, i vanlig ordning. Kvällen blev därefter bara mer och mer suddig, men en chilishot på Storstaden - följ Ellens färd med chilishoten nedan varsågoda hahahahah, öl (usch så vidirgt inget för mig) på något random hak och en ännu mer random efterfest hann vi med. Sov ca 1,5 h den natten känner mig typ återhämtad IDAG....

Idag träffade jag dessa brudar på pom. Då är allt i sin ordning. Måste bara skärpa mig med mina hang ups på beställningar. Aja nytt försök att motstå denna chiapowl med mandelsmör och apelsin nästa gång.

.

  • MAT

Gillar

Kommentarer

baravaralinda
baravaralinda,
älskar mahalo <332
nouw.com/baravaralinda
greta
greta,
MEN SÅ NICE!
nouw.com/greta