äta, blunda, Paris

Strax efter senast jag kikade in, gick jag genom säkerhetskontrollen till gaten innan boarding. Med mig på flygresan hade jag köpt en sallad på naked juice bar. Supernice vegan-sallad med linser, avokado, oliver, ja - you name it. Salladen slank ned och likaså gjorde mina ögonlock, vilka lång i samma position fram tills det var dags att landa. Ja, ni hör, fort gick flygresan. Väskan kom med detsamma och sedan såg jag min driver så fort "exit dörrarna" slogs upp. Väl framme i bilen hade drivern ställt en vattenflaska i en utfälld behållare åt mig. Sweet.

Nu befinner jag mig i lägenheten. Densamma som förra gången. Fyra andra tjejer gör mig sällskap och imorgon förmiddag ska jag till agenturen. Allt har gått som en dans, bortsett från ett litet problem; det finns tydligen inte någon nyckel åt mig. Känner mig aningen begränsad som måste se till att någon annan håller sig hemma om jag ska iväg.

Gillar

Kommentarer

hhh
,
Hallooo, vad gott! Går i skolan och arbetar extra som modell utöver det. Började nyss och har gått en del castings för utländska agenturer, så vill gärna veta mer om hur det är osv. Vad bör man alltid tänka på inför och under castings? Vad packar man ned till modell resor? Vad är dina bästa catwalk tips, tycker det är så stelt att gå inf dem på castings. Hehe, mycket frågor men kan du skriva ett enskilt inlägg om hur det är att vara modell i allmänt och på annan ort (i Paris), lite insider tips och saker att tänka på. Vill även veta lite om hur agenturen utomlands hanterar betalningen, är det olika i olika länder? Kram och lycka till i Paris.