Att checka av den svenska nostalin

Tjena tjena mittbena, jag tänkte dela en liten blast from the past, med ett visst urval av det bästa från dagarna som varit. För som jag pratade om förut, så är det, om den än vara tillfällig, och kort: nostalgi, att vara hemma. Lite så faktiskt.

Först ut, dessa byxor från Filippa K, HUR snygga? Liksom inget Spanskt fashionmärke med blingbling, utan just Filippa K. Känner i kropp och själ att det finns ett essentiellt behov av dem.

Vad har denna gumma mer gaggat om under tiden, och framförallt slutet i Spanien? Jo: Svensk krispig sol. Liksom fint väder utan svett. Hur trevligt? Blå himmel som mest lyser som och mest är pyntad med lite Lambi-moln. Jag känner inte riktigt att denna punkt är mättad då det under gånga dagar varit en hel del regn, så jag inväntar lambi-moln och solm a la 18 grader med öppen fram. Nästa: kanelbulle. Gud vad jag pratat om att sitta på ett fik ute i solen med en latte och bulle. Detta var då en köpt från Gateau äten i köket, men jaja, som sagt, inbäntar fortfarande ett tecken från Lambi och inte, som Joanna i Robinsom säger, Mordor.

Vakna och ta med kaffet ut, gå genom grönskan till Yogan, och att sitta ute på en bänk med en cider. Det är nytt sen innan vi åkte till Spanien det.

Vännerna då. Det är ju såklart det bästa. Spenderade även en kväll med Josephine, men tycker det får vara nog med bilder nu så dessa bilder på mig, Sandra och Hanna får vara representativt för dem alla. Gustavs vänner me <3 de är så fina. Älskar vänner. Finaste vi har ju. <3

Finaste tjejerna <3
Puss nu ska jag fortsätta hitta på lite nostalgisaker.

  • LIVET

Gillar

Kommentarer