Att nå mål och min gårdag

Godmorgon gänget!

Har ni sett min veckas mål på min instastory ? (tips tips, sno bilden och tagga mig) Har även gjort en highlight för "goals" där jag kommer lägga upp min veckas mål i början av varje vecka, men också visa vad jag faktiskt klarat i slutet av varje vecka. KUL hightlight ju, ellerhur?

Det är ju sjukt enkla mål egentligen, liksom sådana man konkret bara kan göra, (dvs inte vinna en miljon) utan som hjälper mig mot mina större mål. Målen rör sig om att meditera, få dagsljus, osv osv, och jag tror det är en fantastisk grej att sätta upp "enkla" mål, klara av dem för att sedan ta nästa steg mot sitt stora mål.

Jag tror att vi för ofta sätter mål i form av att "få ett nytt jobb" för att att man sen ba "fingers krossed, vad är det på TV?"

Bättre i detta läget är att konkretisera det till "Söka 30 jobb", och så får motivet vara "att få nytt jobb" ex. Då ha man väldigt stor sannolikhet att nå sitt mål.

-------------------------------

Så hittills ligger jag i fas med mina mål. Det enda som påverkar varje dag (som jag därmed har haft möjlighet att misslyckas med) denna vecka är; att få mycket dagsljus varje dag, att gå upp tidigt varje dag (har gått upp 4.17, 6.30 & 5.20), och att planera inför dagen efter.
So far so good. Wie, bara det är ju pepp i sig.

--------------------------------

Igår då jag var "ledig", hade jag för att hjälpa mig själv skrivit ett schema för dagen. Dagen började halv 7, och fem till strax efter 8 så hade jag avsatt mig morgonstunds inkluderat bloggande. Därefter jag jag på promenad, utan hörlurar, satte mig på en bänk med magisk utsikt och mediterade, och var hemma igen vid 9.30 då jag duschade, åt frukost och fixade mig. Min ordinarie plan var att sätta mig på ett fik nära jag bor resten av dagen för att plugga, och jobba. Men i samma veve jag sitter med chiapuddingen i högsta hugg ringer min bror och berättar att han är på g till Stockholm. HUR GLAD blev inte jag tror ni?

Jag åkte istället till stan, blev sjukligt lökig och beställde en islatte, på sjöcaféet. Hur mysigt är det inte att sitta och jobba från Djurgården?

Är det någon mer som typ inte kan fokusera med utsläppt hår?

Ludde trillade in

Vi satt här satt vi till kl 4 ish innan vi hade ett besök i Vasastan..

..för att sedan hamna på Max. Jag blev galet sugen på typ mozzarella sticks, de får 4/5 från mig, säkert 1/5 av Ludde. Han brukar vara ganska mycket hårdare med sånt, och dessutom sa han att han inte tyckte de var jätteroliga.

Vi kom fram till skillnaden i hur vi ser på saker. Mitt utgångsläge är att allt är strålande, toppen, osv - så om inget går fel är det MAGISKT i min värld haha.

Ludde utgår ifrån att det är medel, oavsett vad. Och det gör att när jag tycker att "ah detta var ju precis som man kunde räkna med så får det ofta nära på fullpott, medan de hos Ludde får medelpoäng. (Ludde är mer sanningsenlig heh)

Men min dag dag var dock verkligen 10/10, speciellt då jag faktiskt tycker att Ludde är den roligaste jag känner, spana in min instastory innan typ 17.40 ikväll så ligger hans snack kvar. Tillslut åkte brorsan hem. Det var mysigt så länge det vara.

TJA

Gillar

Kommentarer