Att skapa plats är att skapa möjligheter - tips Pelican Self Storage

- I betalt samarbete med Pelican Self Storage-

Måndag morgon, ny vecka, ny start - igen.
Jag tror vi behöver dessa mentala "nystartar" för att återskapa energi till att skapa nytt, tänka om, hitta lösningar. Åter igen fråga sig själv, 'Vad kan bli bättre?'
Att skapa struktur är grunden för produktivitet. Vi måste först städa upp innan vi kan skapa. Vi behöver rum för att skapa. Jag tror detta är lätt att glömma. Vi är ibland lite för giriga för att ge oss själva ett bra utgångsläge. Jag kanske ska tala för mig själv haha, då jag tänker på när jag flyttade till Gärdet. Jag tog med mitt kaos från mitt rum hemma, och hade inget förråd. Och jag mådde så jäkla dåligt. Vi måste städa upp runt oss. Jag hade behövt gå igenom alla mina grejer, packa ner i flyttkartonger, magasinera det som inte fick plats på mina 24 kvm och gett mig själv rum. För jag kände mig kvävd. Därför vill jag åter igen verkligen tipsa om, och pusha för Pelican Self Storage där man kan hyra förråd i Stockholm. Jag hade inget förråd utan min lägenhet blev mitt förråd. Mys. Man kan inte BO i ett förråd.

De har så mycket bra; flyttkartonger inför flytten, och grym förvaring i Stockholm på olika platser. På deras hemsida skriver man bara in vart man bor, så visar de på vart närmste förråd finns.

Att magasinera hos just Pelican Self Storage innebär en massor av fördelar

★ Hög kvalitet - Rent och inbjudande

★ Temperaturkontroll - För att undvika mögel osv

★ Hög säkerhet - Kameraövervakning bland annat

★ Personlig service - Bolla med personalen kring er bästa prislösning osv

★ Gratis släpvagn - Om du har dragkrok

★ Om du ska flytta - Prata med personalen så kommer de tipsa om bra flyttfirmor.

På deras hemsida kan ni läsa mer om fördelarna.
Sedan ska vi alla säkert inte flytta precis just nu, även om min största hobby är att kolla bostäder på hemnet. Dock kan man behöva ett förråd eller förvaring i Stockholm och flyttkartonger ändå.

Min senaste upgrade hemma var mitt skrivbord. Jag hade INGEN aning om vart jag skulle ha det till en början, HUR det skulle få plats - men man får planera. Nu står det här och och jag sitter vid min plats där jag skapar, och för mig är detta nästan en symbol. Jag lovade mig själv att upprätthålla ordning och reda från att jag flyttade in, och det har jag gjort, och tro mig - man mår bättre. Man upplever lugn. Man kan skapa. Och SKAPA, är det vi behöver göra för att nå våra drömmar.

Titta på dessa bilder och tänk efter en sekund på vad du känner.

HARMONI. Vad har dem gemensamt?
Space. Bor man i Stockholm händer det mycket överallt, vi behöver skapa vårat space.

Gillar