Att vara kär vs desperat

Hej älsklingar.
Här är lite bilder från stranden häromdagen, och jag ville i detta passa på att lyfta lite om kärlek, då det inte var förens jag träffade Gustav jag förstod vad det innebar. För mig är den här översta bilden kärlek. Den är vi i vårt flum, vår glädje och vår villkorslöshet. Vi är bara dem vi är och älskar varandra för det. Gustav är min bästa vän, soulmate och min kärlek, och det är så det ska kännas. Det ska kännas enkelt.

Det är så stor skillnad på att vilja ha någon som är svår, som kanske har massa andra partners på agendan och bara vill ses i anknytning till potentiell liggmöjlighet & och att träffa någon som man lär känna på djupet, och matchar med utan att behöva förändra sig alls.

Du ska kunna vara ditt konstigaste jag, utan att vara rädd för din partner ska tycka. Behöver du ändra på dig, eller sitter du och är konstant tillgängligt för att matcha personens potentiella luckor är det obalans och inte rätt.

Att vara kär är en djup känsla där man vill personens bästa, att vara desperat är ett försök av egot att uppnå bekräftelse.
Det är i alla fall min upplevelse lol.

Gillar vi sånna här inlägg när jag pratar öppet om kärlek? Vill ni ha mer av det?

  • Kärlek

Gillar

Kommentarer

corneliakarlsson
corneliakarlsson,

Ja ja ja detta gillar vi (jag) <3 Otroliga bilder också !

nouw.com/corneliakarlsson