att värna om Corona i all ära men detta inlägg tillägnar jag vårt psyke

Vi är nu precis inne i en ny vecka, och efter att ha kört ganska stenhårt på karantänlife så inser jag att det tär fööööör mycket på min mentala hälsa så har lite tanker kring nya veckan:


1. Kommer börja träna på gym och ska göra detta till en träningsvecka. Är så jävla trött på att inte gymma, och det är ändå fantastiskt att komma till insikten om hur jag saknar detta. Denna vecka ska jag träna varje dag för att snabbt påverka min hjärta och bli mer fysiskt trött. Är galet understimulerad trots promenader med vänner, besök hos familjen, eget plugg, impulser kring hår, besök av äldre. Jag behöver göra saker som syns och känns.

2. Kommer börja träffa människor mer. Inför att jag skulle träffa mina mor och farföräldrar har jag varit väldigt försiktig, men kommer nu att ändra om så att jag kommer ha vinkvällar, middagar, frukostar, kväll med jobbet, ska boka in gemensamma träningspass osv.

3. Kommer se till att vara ute mycket varje dag. Detta är så extremt viktigt för kroppen, och psyket, så yes ska verkligen fokusera lite extra på detta.

Sedan kommer jag lägga mitt fokus på sunt förnuft, liksom man kan torka av maskinerna på gymmet innan användning, man behöver inte gå ut och klubba, man kan gå många sträckor istället för att åka kollektivt. Yes nu är jag taggad nu kör vi.


Hur mår ni? Hur känner ni?

Jag kan verkligen säga att jag i att känna mig kreativ och inspirerad också mått skit över gränserna jag rört mig inom. Jag behöver få MÅNGA intryck och ska försöka få så många som möjligt så säkert som möjligt hehe.


PUSS

  • LIVET

Gillar

Kommentarer