AW med /10 =bättre än corepass på gymmet

Fan så skönt, äntligen börjar jag känna mig levande i kroppen. Jag var lite orolig att missa gårdagens workshop och middag, vilket man inte vill då Slash.ten alltid styr de bästa kvällarna, men kände mig helt okej och drog dit och fick må bra för några timmar innan jag nu istället blir tvungen att hantera denna bakiskänsla man (jag) får av 1 glas bubbel och det minsta tänkbara glaset vin! Aja det var trevligt att må bra för några timma i alla fall.

Efter workshopen drog vi till Yuc vid Odenplan vilket man måååste besöka om man nte varit där. SÅ jävla nice. Går ni dessutom en kväll när slash.ten käkar middag kan jag lova ut garv från Niclas och Wilhelms historier som mest troligt underhöll hela restaurangen.

Kom och hjälp mig HELVETE!

Och Lina, denna UNDERBARA människa. Ibland när jag träffar människor jag verkligen gillar får jag mig tankeställare och blir så förundrad över att de kommit in i mitt liv. Jag ser det typ som en komplimang till mig själv, som att jag utvecklats i mitt liv och får en belöning. Kom efter denna kväll i säng vid halv sex så man är ju skapligt virrig som vanligt men snart ska jag dra (tillbaka) till kontoret och jobba, för sådant måste man också göra i livets hårda skola. Annars blir det jobbigt att betala räkningarna. Nej, man vill ju inte hamna i lyxfällan. HEjpuss

Gillar