Azurit

Trots att jag ser en statistik här på bloggen, så tror jag att jag typ skriver någon dagbok här. Ibland undrar jag "HUR hade jag skrivit om jag vetat att det var ex Ellen som satt och läste BARA?" Det är ändå inte så många som läser min blogg så jag vill kunna känna mig som jag pratar direkt till en vän, för det är det jag egentligen gör.

För någon dag sedan var det soligt, och jag vet inte VAD som sker men jag har börjat med så mycket flummiga men ändå logiska påhitt att jag till och med tycker att jag börjar SE ut som något typ av utomjordligt väsen. Kan även bero lathet gällande hårborstandet.

När jag var i Paris, och skulle visa mamma min lägenhet där jag tidigare bodde kom plötsligt en butik med olika kristaller oss förbi bara några nummer ifrån vart jag själv tidigare bott. Hur har jag kunnat missa denna under så många veckors tid? Jag har velat köpa en kristall länge, men inte riktigt vetat VAD jag ska köpa eller vart jag ska köpa den. Det visste jag inte nu heller, så det första jag frågade var ifall hon hade någon för skorpionen. Det hade hon men avrådde mig starkt att just köpa efter födelsedatum, hon menade att jag skulle känna. Jag tog fram denna sten och frågade vad denna betydde, och hon svarade att om det var till denna min kraft gick så var den den rätta. Jag tittade på en hela del andra också men slutade ändå upp men denna till att vara den första jag såg. Detta är då en Azurit.

Azurit har kallats stenen från himmeln, azurit är en härlig sten för tredje ögat, uppvaknande av själslig förmågor. Den hjälper att befria från orosmoment, fobier och negativa tankar. Indianer använde Azurit som en helig sten för att tala med andliga indian guider.


Azurit är en kärleksfull sten som för med sig medkänsla för andra. Använd för att rena och halschakrat, uppmuntrar att man talar från hjärtat. Azurit hjälper till att rensa blockeringar speciellt från halschakrat och tredje ögats chakra, lugnar och befriar från mental stress.

Använd gärna vid meditation för rensa huvudet lättare se och visualisera meddelanden som andevärlden förmedlar.

OM jag får kommentera detta så har jag för det första någon speciell relation till himlen. Jag kan inte sätta ord på det men det är något i det som känns så "jag". Sedan det här med tredje ögat, det sägs vara en öppning som leder in till inre världar och stadier av högre medvetande, vilket jag länge pratade med en kompis om att jag upplevde förnimmelser ifrån. Sedan handlar tredje ögat om att släppa att tunnelseende vilket är något jag verkligen jobbar med vilket blev väldigt träffande. Jag tog dessutom med stenen upp sacre-coeur och höll i den medan jag såg utsikten över hela Paris och jag fick där och då så mycket insikter om att betrakta från ett ovanifrånperspektiv. Historien om halschackrat kan jag inte säga så mycket om, men att bli befriad från mental stress är också så träffande. Slutligen vill jag bara kommentera sista raden, för något år sedan fick jag ett tarotkort där det handlade om att vara en öppning mellan andevärden och denna värld vi lever i haha.

Gillar

Kommentarer