BACK MARBELLA MATBOMB

Jäääklar hurni, här kommer en matbomb från igår på Back i Marbella. En sjukt bra restaurang. Det var vääldigt avancerad mat vilket är kul, men ni vet, ibland liksom gränsande till att man ba woaaa mer upplevelse än mhmmhmh, vilket jag å andra sidan tror är sunt också. Det får en att verkligen äta varje tugga och ba HUR smakar detta!?

Först in kom den godaste jäkla pilgrimsmusselrätten jag någonsin ätit. Längs till vänster har vi den. Sedan har vi vinet i full rulle och en krabb-baserad rätt. Och jag är ingen megafantast av krabba, så kan inte ge den en rättvis bedömning.

Detta var spännande. En kall isig, fluffig tomatsoppa till höger i mitten som man skulle börja med, sedan gåslever längs ner till höger, en skinkbaserad historia högst upp till höger, och sedan vänstra sidan är igen någon krabboll (inte min grej) och någon räka! Bortsett från krabban så var allt här meegagott!

MUMS.

SÅ vackert också!

Sedan minns jag knappt vad detta var. Den i mitten är en bolognese me 2 st rödvinsspagettis haha, plus tonfiskmage trooor jag. Den längs till höger var jääättegod. Paprika fylld med något kött och mint.

Och sedan dessert bestående av någon citronkaka...

och kaffe på deee. Och i vanlig ordning kom även två till små godisar in till kaffet.

En väldigt trevlig kväll men mycket god mat!

  • MAT

Gillar

Kommentarer