Både vetenskapen och universum är existerar, skillnaden är att vetenskapen är begränsad

Igår var verkligen en dag som liksom badade i magi, en sådan dag som påminner om allt det oändliga och som jag tycker bör få oss att komma ihåg att vetenskapen är begränsad, men inte universum. Tänk på den. Liksom vi vet vad vi vet, men det vi inte vet då? Tänk en myra. de har också ett liv och en värld, men har ingen aning om våran värld. De kan nog inte uppfatta våra dimensioner i sin myrstack

I detta tycker jag det är viktigt att påminna oss om att liksom en myra inte uppfattar våra dimensioner, är vi inte heller toppen av universum, vilket skapar möjligheten till andra dimensioner. Vår tid är begränsad, men universum bara är. Alla möjligheter är oändligt stora, vi måste bara välja att se dem. Ta gärna med dig något från denna text för detta är inte bara flum utan faktum som skapar utrymme för vad som helst.

Igår lyste kyrkan, trädtopparna och de höga träden upp på den annars mörka himlen som endast målades av en regnbåge.

För att sedan övergå till att se ut såhär.

På kvällen senare slogs jag och Gurra av hur klar himlen var, kolla stjärnorna. På denna bild ser ni även lilla karlavagnen, även kallad lilla björnen. I mitten 3/4-delar ned finner ni den. Så coolt.

Sen kolla på detta, det ser ju ut som vi åkt ut i rymden 4 real.

Gillar