Bara början & bara början

För 4 dagar sedan, tidigt på morgonen åkte vi. jag visste att det skulle vara speciellt, att det skulle vara viktigt. I samma sekund som jag kom upp i Paris luft, kände jag lycka i hela kroppen. Det låter nästan lite patetiskt, men det är sant. Jag kunde inte helt säga varför, och kan fortfarande inte, men känner att jag har en vilande insikt över mina axlar. Wow, poetiskt. Vad jag vet är att jag mått så bra, jag har känt mig som så mycket jag. Förstå hur mycket bättre att vara 100% sig än bara kanske 40% sig och 60% en annan karaktär eller roll. Jag tycker detta är intressant, hur man kan känna en så stark drivkraft till att komma till en plats, och sedan känna att något så viktigt sker. Jag har i alla fall fotat en MASSOR, och tänkte börja slussa ut lite bilder.

Gretchen x Paris. Har sett ut mest såhär pga man är ju ingen tvättäkta influencer med dubbelincheckat bagage med låneoutfits. Tänkte bli en sådan som ska influera till att folk ska våga tro på sina drömmar. Om någon vill kommentera en dröm eller ett scenario, eller maila det så kan jag skriva ett helt inlägg om hur du ska nå det.!! Blivit GRYM på att förstå andras vägar (ibland, och beroende på vem det är) och har dessutom köpt en sten för mitt tredje öga, så kan hålla i den när jag kommenterar.

Detta är min mamma, och vi äter lunch i solen, som var satans nice. Eller mest solen, lunchen kunde vara vad som helst och oavsett vara satans nice eftersom den var äten i solen, hahah ni fattar grejen.

Säger ju att jag gillar Paris gator. Eller det kanske inte syns, sedan brukar jag inte ha så coola poser som det verkar som alla andra har när jag bara går i min egen värld. Så ni vet. Eller vad ville jag säga, egentligen tyckte jag bilden var mest mysig med ett franskt bord, en servitör, osv men har ingen textkontent så hittar på något nu.

Så som jag jag istället vet att vi har en kamera i sikte så försöker jag vara lite cool på riktigt, med risk att då försöka men ändå lyckas få det att gå åt helvete. Men här gick det okej.

Juste juste, megaviktigt, här var maten. Vi delade sådär hälften hälften för sharing is caring och det är best of both worlds och jag skulle kunna svänga till med "både det ena och det andra" uttrycket för att motivera detta grymma beslut. Dock var det segt, att köttet var segt.

​MAMMA <3

  • LIVET

Gillar

Kommentarer