Barfota och benen i kors

Vad kan jag skriva, vad kan jag säga, för att göra mina gångna dygn rättvisa, för de har varit oslagbara. Igår, morse begav jag mig mot Hornstull, likt ett andra hem, där dagen skulle spenderas på Raw. Efter dryga fem timmar, (icke bokstavlig tolkning, för de gick fort) var jobbet avklarat och jag tog långpromenaden över Västerbron, längs Norr mälarstrand under allén av träd, mot Stockholms stadshus. De höstliga vädret gjorde sig magiskt med Harry Potter spellistan, som likt ett vackert sus lät sig nå min hjärna.

Ett tag lät jag mig nästan tro att jag var med i Harry Potter. Att det var På Hogwarts jag vandrade. Nå, promenaden tog slut och kvällen stod på intåg. Mot Ellen, min fina. Lördagsmys med film. Bli inte för häpna. Allt dagens, för att inte blidka tillbaks på veckans träning och jobb, hade gjort fossingarna, benen och huvudet trött. Äntligen kunde jag helt fokuserat svepa film efter film. Eller överdriv lagom Gret. Väl inne på andra timmen blev ögonlocken tyngre än bly och slöt sig.

Efter en morgon med Ellen, begav jag mig mot Yogayama då Filippa Salomonsson skulle signera "Sockerdetox" hon släppt. Jag hade även den kanske mest givande dialogen med hennes kollega Jimmy. Åh, jag nästan lever för sådana möten som berikar vardagen. Klara och redo så åkte jag och Amanda, min guldlock hem till henne för luncha, på golvet, på filtar, utan strumpor, som yogisar. Det var mysigt. På hennes blogg finner ni receptet också.

Gillar