Bästis anlänt till Marbella

Okej, igår var en stor dag, för då kom denna fina människa ner till Marbella! Min bästis Lina! Fansen alltså, nu har jag två bästa vänner här, hur fint är inte det <3. Och eftersom Lina inte ska vara här två månader som oss, är det en hel del som står på agendan, även att bara ta det lugnt såklart! Men, efter att hon släpat in väskan och vi tagit en rundtur på stället där vi bor så åkte vi till favvostället - Dezentral. Juicer, fika, mums. Väldigt trevligt att sitta ute i solen!

Morotskaka och en raw food peanut cake

Och min andra bästis <3

Vi var tvungen att visa Lina att vi faktiskt var i Spanien, så vi tog oss till havet, handlade och shoppade lite!

Yeye, dessa införskaffades. Även Gurra slog på stort och köpte ett par brillor. Det är verkligen kul att köpa något man suktat efter.

Sedan var et nästa to do: käka denna sinnesjuka pizza. Vi satte oss helt enkelt i poolbaren efter en dag som åtminstone för Lina som gått upp kl 3, måste varit helt sjukt lång.

Såhär god är den pizzan. Eller kanske ännu godare. Jag vet ju inte hur god ni tror att den är utifrån bilden. HUrsom avslutade vi kvällen enligt standard söndag - torsdag: framför Robinson innan vi kröp till kojs.

Gillar

Kommentarer