Beautiful nighttimes and the power of NOW

Oj, asså prestationsångesten flåsar mig i nacken, hade typ rekordmånga besökare igår, jaha hur ska jag göra för att upprätthålla detta? Jag vet knappt vad jag ens gjort som ökat statistiken. Har skrivit en massor på engelska, som 65% INTE föredrog. Jag har tagit bort direktlänken i instagram-bion och det är ett klick mer för att komma hit. Du som läser, hur ser du detta PRECIS nu?

Igår kom i alla fall brorsan hem från sitt pluggliv, vi vinade lite, snacka, tittade på film, åt min favvochoklad och flumma i syskonkärlekens äkta anda tills han höll på somna.

Åh varje gång jag ser min lägenhet blir jag så glad. Jag slås faktiskt gång på gång av tacksamhet. Tacksamhet är så viktigt. Jag minns förut när jag bodde på Gärdet och inte styrde upp mitt helvete till stök och ikke organiserade lådor hur jag bara önkade att jag kunde knäppa mid fingret för förvandling. Dessutom hade min kompis Amanda bott där innan och hon hade det SÅ MYSIGT. Men så minns jag att lyssnade på en podcast om drömmar, varpå de sa; Vill du ha en fin lägenhet måste du börja med vart du är nu. Du kan inte bara behandla din nuvarande lägenhet som skit och tro att en annan ska ramla ner från himlen. Man måste visa på att man har det ansvaret, om man nu utbyter någon typ av kommunikation med universum. Och även om det inte är talan med universum som ligger oss för, så är det ofta så att man måste ta saker steg för steg. Den person som faktiskt bos i en jäkla snygg lägenhet har oftast inte en historia i att ha skitit i sitt boende fram till dess. Behandla nuet med respekt.

Detta är min bror. Min lillebror och jag älskar honom av hela mitt hjärta. Fy vad fin han är. Den roligaste också. Skönaste. Så grundad och så öppen. <3

Gillar