Beckmans Katalog

OBS TRODDE JAG LA UPP DETTA IGÅR MEN....

Utanför fönstret passerar jag träd, grantoppar, vatten och hus. Jag älskar att åka tåg. Det är så mysigt och enkelt. Med mig har jag köpt frukost och en havrecappucciono som dessvärre snart är slut, men man ska väl ha plats för en både andra och tredje kopp senare idag. Om drygt en timme är jag framme i Linköping där jag möter upp min brorsa. Jag fick nämligen en biljett DIT i födelsedagspresent, så jag förstod det som att han ville att jag skulle flytta in i lägenheten eftersom det inte fanns någon given hemresa. Dock har jag jobb på måndag så jag köpte en hembiljett imorgon ändå ;).

Ph: Kira Blaker för Beckmans katalog

Här har vi några av bilderna för Beckmans katalog. Magiska designers som bär på så mycket kreativitet så jag vet inte vad. I förrigår gick jag Beckmans visning där katalogen fanns vilket var superkul och den såg ut såhär som på bilden till vänster, och senare tänkte jag via mer och bättre utav bilderna när jag väl fått dem och så ska jag göra ett inlägg med lite BTS från visningen!

Puss så länge, nu ska jag fortsätta tänka på kaffe så kanske det börjar regna kaffe eller liknande. Jag har även hört att det finns ETT fik i Linköping man måste till så det är jag högst sugen på att besöka. Babettes Kafferi heter det. Googlade precis upp det och var som en sjukt irrelevant parantes säker på att det hette Babettes Skafferi. Kafferi låter ju redan som law off attraction har talat. Puss vi hörs snart.

Gillar