Bildbomb plåtning Martin Öberg

Här kommer en bildbomb från att jag plåtade med Martin. Vilken är er favorit? Min är kanske den översta, men har en hel del favvosar under också. Alltså Martin som jag spelade in Mini-konst-dokumentären med. Så spännande och jag är så taggad på att se resultatet.

I övrigt så känner jag mig mycket bättre idag. Fick igår kväll reda på att jag inte har Covid. Det var skönt med tanke på att jag träffade både min familj och farfar dagen innan det bröt ut ordentligt. Febern är nu ordentligt sänkt och jag känner bara lätt i halsen så jag vill tro att jag är helt på banan imorgon igen, kanske inte så jag kan träna, men i övrigt. Allt talar ju nämligen för att det handlar om att jag INTE tog hand om förkylning nr 1 som det utvecklades till förkylning nr 2, efter som det varken var bakteriellt eller covid, och jag ändå blev så ordentligt sjuk. Så nu försöker jag att inte ha bråttom utan att faktiskt bara acceptera sjukdomsförloppet och göra det bästa det hela. Bytte lakan, tvättade håret, städade och gick ut med sopor igår, vilket i sig fick mig stt känns mig friskare, eller liksom, mindre lökig.

Hur som, resten av bilderna. Vad tycker ni?

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Vilka fantastiska bilder, du är så vacker Greta! Vad skönt att du kan utesluta corona, men ta inte ut dig något i "onödan" så du känner dig sämre! Ta hand om dig <3
nouw.com/emmaengstrom
greta
greta,
Tack snälla du gulliga själ! <3 Jaa nu får man vila upp sig, nääästan helt bra! <3
nouw.com/greta