Började bli lite illa till mods av min instagram

Godmorgon tisdag. Hur mår ni idag? Jag mår sååå bra och är så glad och motiverad.

Jag hade en liten blogg och insta-svacka. Eller, jag har funderat över min roll i det hela. Vill jag lägga ut allt jag gör? Vill jag hålla på med sociala medier? Vill jag lägga ut för att få likes eller bara det jag tycker är fint? För det är inte detsamma.

Naket och selfies når ut långt och det är nog det som är grunden till mina känslor kring vad jag vill. Jag tror inte jag hade fått den instagramångesten om jag kände att det var mer representativt för mig. Om jag älskade vad jag skapade. För mig kändes det nämligen lite märkligt, och blev som en uppenbarelse när jag insåg att min VSCO som är helt outtänkt, var mycket finare, hade mycket bättre vibe, och är MYCKET mer jag.

Jag började titta på min instagram med lite oskön känsla. Jag vill publicera det som är jag. Det som jag tycker är fint. Det som gör mig glad och lycklig. Det jag tycker är viktigt. Jag började faktiskt uppleva en äcklad känsla av min instagram. Hur otroligt ytlig den kändes. Det är inte alls vad jag vill bidra till. Jag vill bidra till vardagsglädje och lycka, och kreativitet.

Jag slutade se de vackra jag alltid sett, och började anpassa innehållet till instagrams algortim, och det är väl snabbaste vägen till att växa på instagram, men vad växer man för?

För någon månad sedan. Jag tycker själv om allt. Men det ser så stökigt ut och det är et urval av bilder på mig och bilder på mig i naket eller bikiniformat. Och OBS, jag gillar alla bilder, men som ni ser är det väldigt anpassat.

NU. Vad jag tycker är fint på riktigt. Gyllene stunder, god mat, glädje, magiskt ljus, och min kille. Såklart är allt ovan en del av mig också, men det är bara för anpassat.

Men, vill ni stötta mig lite extra, följ mig gärna där.

Gillar

Kommentarer

lifeofkile
lifeofkile,

Det är så viktigt att ”rannsaka” sig själv och kolla om det man signalerar ut, så man inte uppmanar till något man inte menar/vill. Tycker detta är så bra💛

nouw.com/lifeofkile
greta
greta,

Jaaaa åh exakt <3


nouw.com/greta