Brand X app

Som sagt, numera läser jag at night på Berghs, och eftersom man inte bara (eller alls) studerar kurslitteratur får det jobb man lägger ner en hel del visuella resultat. Vi hade föreläsning med Johan Beskow som är head of digital design på SJ. Det kretsade mycket kring digital design, trender och UX. Så himla kul och inspirerande. Hur som fick vi i läxa, eller "hemmapyssel" att ta ett företag, och applicera på tre appar designmässigt. Här ska ni få se min lilla resa genom uppgiften.

Acne blev mitt val av företag, och VSCO cam, första appen jag skulle sätta Acne-vibe på. Nu snart två veckor efter jag började denna läxa skäms jag nästan för att visa denna första slide, bara för att man lär sig SÅ MYCKET under resans gång.

Jag fortsatte och applicerade Acne på Spotify, och blev bra mycket nöjdare.

När jag kom till sista appen, kände jag att jag hade krämat ur det mesta av Acne designen, och att jag dessutom tycker Talk About Syd är kanske världens snyggaste brand. (tamponger, bindor osv), och valde då att applicera detta på Natural Cycles. Älskar att leka runt såhär SÅ mycket. Vad tycker ni? Vilken blev bäst?

Gillar