Bubbel i tanto med Vanessa

Gud vilken trevlig gårdag. I detta liv att kunna tänka när som att man kan festa till det, samtidigt som man hela tiden är produktiv passar mig SÅ BRA. Jag har alltid varit en person som har velat ha mitt jobb som "livsstil", vilket förmodligen också är varför jag fastnade för modellandet, och detta kan ju vara farligt då återhämtning är viktigt, men framförallt har allt i min tanke handlat om att inte bara se fram emot helgen. Jag vill leva för 7/7 dagar i veckan och inte bara 2 och vill inte behöva rama in vad jag kan göra när, så att säga. Det enda problemet är att alla tror att man är ledig 24/7 då jag är flexibel, men måste ju fortfarande få in min mängd jobb om inte mer då jag är ganska mycket i början av mitt företagande. Hur som helst gick gårdagen i dessa fotspår och och mötte upp Vanessa.

Vanessa har också en GRYM blogg är på Nouw som jag läst sedan många år tillbaka. Hon har bloggat en del om sin dåvarande anorexi och förut när jag var i samma träsk så fann jag väldigt stor gemenskap i att läsa hennes blogg. Nu plötsligt bor hon i Stockholm, gemensamma vänner, Sthlm är litet här, jobb i samma bransch - då Vanessa nu är världens grymmaste stylist, och här står vi i hennes MAGISKA lägenhet haha.

SÅ SNYGG LÄGENHET! Hur folk bor är något av det mest intressanta jag vet haha, för det finns så tydliga samband med personlighet. I min Tinder hade jag förut skrivit att jag kunde spå hur folk bor, och har utifrån detta ställt frågor om intressen osv och spått GAAANSKA många och haft jeeekligt rätt haha.

Hela mitt och Vanessas häng började i alla fall med en matcha på Johan och Nyström, och vill bara berätta något jag lärde mig igår då jag tycker deras matcha är så JÄKLA GOD! Desto ljusgrönare pulver desto färskare, desto mindre bäskt!

Efter en fika tog vi promenaden i solen, insåg att det magiska vädret var med oss, och därför gick vi och köpte bubbel och satte oss i Tanto. Tror vi både blev lite på tjolavippen haha men magiskt var det.

Brukar inte hänga i Tanto varje dag, men redan nu idag klockan 1 har jag nästa dejt där, fast med Sally, Maja och Sofie! MYS!

Hoppas ni får en magisk fredag osvsett om den spenderas me vänner, familj eller själv <3

  • LIVET

Gillar

Kommentarer