Bud, städning och bilder från gårdagen

God morgon!

Satans massor ska grejer ska göras idag, så jag vaknade av mig själv 06.25 av en stressdröm att ha försovit mig till 11.45, samt att min dator hade fått en buckla. Men magiskt, nu är jag uppe och lyssnar lite i bakgrunden på nyhetsmorgon samtidigt som jag tittar på regnet som fullkomligt vräker ner.

Som jag skrev skulle jag spela tennis igår vilket gick sådär med tanke på att tennisbanan omvandlades till en bassäng. Men, en kopp kaffe har aldrig gjort någon skada, så det blev det istället.

När jag kom hem hade det även trillat in ett litet bud från Urtekram. I samma veva som produkterna skulle få ta plats i badrummet bestämde jag mig för att rensa och ställa i ordning. FINNS DET nååågot mer tillfredställande än ordning och reda haha? Ett tips om man vill ha ordning och reda hemma, är att göra del för del, ordentligt. Liksom garderoben en dag. Badrummet eller kanske bara badrumsskåpet, eller EN LÅDA, en annan dag. Jobbar man igenom hemmet del för del såhär, blir det myyycket lättare att fortsätta hålla ordning, istället för att gång på gång lägga samma tid på att bara översiktligt städa undan stöket. För övrigt blir man mer strukturerad av att meditera.

Alla produkter hade jag tidigare på min torktumlare, medan jag hade mina parfymer här. Målet vara att få bort så mycket som möjligt från min torktumlare.

Vilket resulterade i detta. Bara smycken och hårprylar kvar.

På kvällen drog jag iväg för att träna. På grymmet körde jag mest styrka och hängde med Sandra. Kom hem vid 21, åt middag och tittade på något avsnitt av ex and the beach! Mysig dag!

  • LIVET

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Paniken om drömmen, tur att det bara var en dröm 😂 noo, finns nog inget mer tillfredsställande än ordning och reda, men man måste ju bara få tummen ur och ta tag i saken haha 😂 ❤️
nouw.com/emmaengstrom
greta
greta,
Hahah jaaa och fy vad tacksam man blir när man vaknar hahaha!
nouw.com/greta