C a r p a

Så hemskt ledsen är jag, även om jag inte är för att man ska be om ursäkt, för uteblivet bloggande. Jag tycker ändå att en bloggare väljer om hen har en blogg som enbart levererar årssummeringar eller vill lägga ett "tja" var och varannan timme.

Hur som helst; de passerade dagarna kan jag säga har varit att likna med en känslovåg, där de mer positiva delarna fylldes av vänner. Dessa delar tänkte jag gå in på. Dels har jag umgåtts lite med Sofia, som jag lärde känna förra gången här i Paris. Nej inte den vanliga Sofia, utan en annan fin Sofia som är Sofias kompis. Dels anlände älskade Cissi och Max fredag morgon, så fedagskvällen spenderades i deras sällskap och avslutades på vad de kallar jungelbaren. Jag överdriver då inte när jag säger att den till synes är täckt av gröna växter, svampbob, råttor och övriga filurer som helt casually hänger i taket bland alla löv. 

Igår utgjordes kompishänget av ingen mindre än Jordan, från Modellink/Elite. Hur mysigt hade vi det inte? Vi gick till café Pinson (tack Magda) och blev vi besvikna? Nej inte ett dugg!

Jag har även suttit på en del platser och bara läst. Hörni snart, kan jag prata med änglarna. Jag kan hittills säga att en nykel i det hela, är att vara exakt precis här och nu. Inte lägga för mycket energi på vad som har hänt eller vad du överstökar nuet för vill hända. Vi gör framtiden nu, inte sen. Det som händer sen är ett resultat av vad som sker nu. Lev i nuet och gör det bästa utav det.

Nu ska jag träffa cissi och Max igen. Bara ut och carpa. Nu. Leva för idag.

Gillar