C o u n t d o w n j u l a f t o n

Nu:

Prata med mormor, dricka kaffe, alternativt varm choklad, lyssna på julmusik och slå in julklappar. DET ni. Det är grejer - ren kärlek.. I bästa fall hinner jag en sväng till gymmet.. Det skulle kännas så skönt, för fy tusen, veckan har i ärlighetens namn varit riktigt tuff.

Lördag:

Håll i hatten, för imorgon ska jag träffa finaste Fanny för planering av nytt uppkommande projekt - säger bara: stay tuned. Därefter ska jag styra upp en myskväll med Amanda.

Söndag:

Det nalkas en tidig morgon. Det ser ut som jag måste gå upp redan vid 05.30 då jag redan 07.30 ska jag infinnas i stan och plåta med Christofer och Alice som styr make up och styling på en fin location en bit bort. Det ser ut att bli på Torö. Exited! Jag tackar gud för att prognosen säger oss att det blir 12 plus, även om det annars gärna får bli minusgrader därefter.

Måndag:

Ärenden behöver uträttas. In till stan. Sista julfixet. Jag ska även se om jag kan klämma in en Yoga mot kvällen.

Tisdag:

En lång jäkla brunch hos Sally. Gud så välbehövligt. Många av mina vänner är ju modeller och är iväg på resande fot, så att samlas runt en brunch är så efterlängtat.

Onsdag:

Vad som också kallas dan för doppardan. Fix och trix är et absolut enda, som skall förgylla dagen. Ett bröd har jag lovat mamma att baka.

​Torsdag:'

​Utförlig resume kommer..

Gillar

Kommentarer