Corona-challenge

Nu har vi precis gått in i sista veckan innan jul, och jag har faktiskt en ny challenge:
Att vara EXTRA restriktiv och försiktig.


De flesta av oss ska ju faktiskt träffa lite människor, kanske fler än i vanliga fall och med tanke på att antalet nya fall i Sverige för två dagar sedan var 20 931 i jämförelse med de 100 fall det rörde sig om i augusti så behöver vi ju tänka till.

Personligen har jag beslutat mig för att hålla mig utanför stan och inte träffa fler människor inför jul om jag inte "måste", ex har jag sedan länge haft inbokad plåtning på söndag men hörde nu av mig för att se hur det blir och hur det skulle se ut. Min lilla avvikelse från detta är att jag potentiellt kommer att gymma, om jag inte kan hålla mig.

Så med detta tänker jag att ni kan fundera vilken skillnad ni kan göra?
Jag tror inte riktigt på att vi ska isolera oss helt och liksom inte göra NÅGOT, för man MÅR INTE BRA av det, men vi alla behöver göra olika uppoffringar. Vi får alla prioritera vad som är viktigt för oss. Hade jag inte haft en sambo hade jag nog haft ett ännu större socialt behov och fått ta större risker där, men nu försöker jag ligga lågt sista veckan.

I övrigt idag ska jag jobba mig genom ett avtal, kanske träna och i eftermiddag ta lite förstärkning från far, sedan äta middag där, så kommer Gurrovic efter jobbet <3

Hoppas ni får en jättefin fredag <3

PUSS

Gillar

Kommentarer