de tre senaste åren i bilder

Vi börjar någons stans där vi slutade. Skrollar man ner lite så kommer inlägg där jag ligger på marken på T-centralen och plåtar, yes här har vi resultatet från den plåtningen.

Sen tog jag mina sista pollar på Elite. Tror det rör sig om början på 2016.

Jag upplevde en sjuk identitetskris och klippte av mig håret samt färgade det blont OCH tog två hål till i öronen som ni ser. Övre hålet skavde i ett halvår och sedan växte det ihop.

jag fyllde 21 och hade en av mina mest smärtsamma dagar i mitt liv. Vid 11 på morgonen började jag känna en sjuk ångest vilken steg och steg, och på denna födelsedag grät jag mest. Tårar och panik. På kvällen kom i alla fall mina vänner och tack gud för det.

En av mina bästa vänner Amanda flyttade till Gärdet där vi hade många minst sagt speciella kvällar.

Någon stans i slutat av 2016/början 2017 gick jag in i min "mest veganska period" och lagade massa goda pastarätter. Klassiker var kikärtspasta med tomat/grönsakssås! Mitt problem med vegankosten var att jag aldrig upplevde mättnad och smååt sjukt mycket och lyckades runda till mig en del :P! Dessutom har jag insett att min kropp gillar mer fett och protein än kolhydrater så där upplevde jag att jag också blev hungrig sjukt fort hela tiden. Jag gjorde i alla fall någon plåtning och hade i övrigt mitt internship på Rodebjer.

I början av 2017 flttade jag även in i Amandas lägenhet på Gärdet medna hon var ute och reste. Jag bodde där på dess 24 kvadrat i 8 månader, imponerande ändå ju.

Våren 2017 fortsatte och jag plåtade med Pavvski, det blev sommmar och jag åkte till Spanieln och insåg att jag typ ville bo där. Sedan drog jag vidare mot destination Astrid och Way out west. Astrid var för detta år en nyfunnen sjukt viktig vän.

I fortsatt sökande på vart jag tog vägen i mig själv testade jag nya spännande saker som att färga hårt mörkbrunt.Det var ingen hit (även om det ser OK ut på just denna bild, tro mig det finns värre bilder), men ingen fara skedd, i slutet av 2017 hjälpe Annie mig att närma mig min vanliga hårförg. Jag flyttade även ut från Gärdet hem till mina päron.

och där började 2017 att röra sig mott sitt slut. Jag bestämde mig för att 2018 skulle bli magisk. Gick med Slash ten models och började landa i mig själv. Jag började även studera till häloscoach precis efter årsskiftet.

Vi drog till Tyskland då min kusin skulle gifta sig. Efter en felbeställning fick jag in en oxfilébit och jag avslutade veganperioden. Jag såg det som ett sign som ovan.

2018 gick mot att bli så sjukt som jag hoppats på, för min stora dröm om lägenhet inträffade där en dag efter MÅNGA om och men. jag ÄGER-ÄGER inte den utan vi har mina föräldrar att tacka för det.

Jag gjorde min första och än så länge enda tatuering vilken står för balans och att det inte bara är topparna som gör mig till vem jag är.

Jags a upp mig på Hollister och började jobba mer på Cleansingdays.

Det blev sommar, vi snacakr nu alltså den sommaren som precis varit, och på slash.ten kontoret hände det trevligheter på. Efter denna kväll bestämde vi att jag även skulle börja som assistentboare på kontoret.

Jag började med fashionweek. Spännande och utmanande.

Jag tyckte att träning och rätt kost hade börjat ta sig.

Jag började fundera mer över vad det egentligen är jag upplever och har börjat hantera mina känslor på ett helt nytt sätt. Eller ja, jag låter de komma. Detta är något jag jobbar på just nu och ser fram emot att komma framåt i denna resa.

Jag har även fyllt 23 och var gladare denna gång.

Välkommen till nutiden. NU kan vi gå vidare.

Gillar