Dejtnight i Marbella

Igår skulle vi ha en dejtnight i Marbella, och eftersom den var så extremt lyckad (inte BARA för att jag och Gurra alltid har det bra tillsammans) utan för att restaurangen var så himla bra, så vill jag visa restaurang och gå igenom rätter. Jag tänker så ni andra som är i Marbella och ska gå på dejt med familjen, en kompis eller partner kan copypastea oss här. Så efter en eftermiddag vid poolen sved jag och Gurrovic om och gjorde oss redo för en kväll i stan.

Apelsintorget. Det är ju det finaste. Här började kvällen mer eller mindre.

För att vi sedan tänkte att det var trevligt att hinna springa in på någon smågata och ta ett glad vin. Eftersom denna idé kom ca 19.15 och vi hade bord 19.30 blev visiten snabb och vi lite runda under fötterna.

Restaurangen ni ska gå till heter alltså Ikigai Izakaya. Okej. Och måstet att äta, är dessa grillade ostron. Jag är valigtvis inte den tuffaste ostronbruden ska ni veta, men dessa var nothing like ostron. Testa bara. 10/10 och då menar jag 10/10.

Sen jäklar. Deras gröna bönor. 9,5/10. Alltså också brutalt goda. Sen har vi även deras fried chicken. 8/10. Så ta den med. fantastiska smaker rakt igenom.

Sen har vi nudlar till vänster. Dessa far faktiskt inte så märkvärdiga, får bara 4/10. Dessa kommer vi skippa nästa gång. Men glöm inte rätterna ovan. De är sjukt goda. Sen beställde vi en ostkaka till efterrätt. Den var god. 6/10. Däremot hade det några charol matcha våfflor med marcarpone SOM VAR SLUT, så det är ju nästa va.

Yeye, d var d. Nu är det nog dags för nästa måltid efter denna. Magen kurrar ännu en gång.

Gillar