den magiska energin som uppstår bortom alla blockeringar

Hike efter hike. Jag kan inte sluta älska de. De är magiska, på riktigt. Det är något med att vara i detta, som tar mig bortom tid och rum. Jag märker hur jag får en djupare connection med universum. Och det häftiga är; att det det mest naturliga vi har: naturen. Att vara här påminner mig om hur magisk världen verkligen är. Eller så kanske det inte kallas magiskt. Detta är ju vårat ursprung. Jag tror att byggnader, telemaster, och allt där till gör att inte samma energi når fram, som i naturen. Förstår ni? Att magin egentligen är där, överallt så länge vi inte förstör dess framkomst.

Hur kan detta finnas? Kan detta skapas av någon big bang och evolution, då är tusan vad som helst möjligt. Detta egenskapade idyll säger så mycket. Det får mig att förstå hur allt som händer av sig själv vill väl. Det som händer är positivt. Det som våra hjärnor inte förstört. Något som påminner om hur vi ha tillit . Naturen vill vara vacker och vill må bra., annars hade den inte sett ut så här Naturen bokstavligen blommar i sitt rätta forum. Det gör vi med. Så på dessa bilder, och se på dig själv.

Känner mig som en blomma här. Som en av dessa vita.

Kärlek är som naturen. Den har alltid funnits där, i all människans och djurens tid. Människor behöver bara ta bort störningsmoment och tyngder för att den ska kunna blomma. Den är vacker av sig själv, och magin existerar när du tar bort alla blockeringar, och befinner dig i ditt natural path. Kärleken är verkligen som naturen. Laya Gurra

Gillar

Kommentarer