Det är när du inser att du klarar dig utan, det kommer - Law Of attraction

Under hela livet är var dag en del av vår resa, som en bok, med massa olika kapitel. Jag har gått igenom så många olika perioder och faser, det gör vi alla. Förändring är jättebra och natuligt. Sedan vill man ju gärna uppleva att det känns som en positiv förändring, men(!) om inte annat kan man lära av det man tror är negativt, och så leder det till det som känns positivt EFTER. Oavsett är förändring BRA.

Hur som helst är det snart ett år sedan jag fyllde 23 och ett nytt kapitel påbörjades. Jag kände väldigt tydligt en växande glädje jag inte känt på lång tid. Jag gjorde en måltavla som hette 23 som till 80% handlade om att börja må bra, på riktigt. Jag visste någonstans där i mitt undermedvetna att man inte kan bygga ett imperium utan grund.

....

Det är knappt 2 månader kvar tills jag fyller 24, och jag uppenbaras över hur mycket som har hänt det senaste året, inte minst inom mig själv. Jag förstår varför jag var som jag var där innan, och därför accepterar jag det, men jag gillar det inte. Jag val åtminstone inte vara där.

Jag gillar inte att jag var så tankemässigt spärrad inom hjulspår som bara gjort ont.
Jag var i något så syre-chippande läge, i en värld där syre var lika med bekräftelse. Med det sagt, var det inte så att jag blev överröst med bekräftelse, men jag sökte det så galet mycket.

Det var mycket jag trodde jag behövde för att må bra. Jag trodde jag behövde se ut på ett visst sätt, lyckas med vissa saker, och vara en viss person. När jag påbörjade mina verkliga försök att inte uppfylla mitt ego, - utan istället göra det jag mår bra av, på riktigt, började jag förstå att det enda syret jag behöver är det syret som alltid finns runt mig.

Desperation föder aldrig gott. Universum vill lära oss att vi inte kan räkna med att yttre faktorer bygger oss, vi ska klara oss i dem vi är. Så länge man tänker att "detta MÅSTE ske annars klarar jag mig inte", kommer det med 99% inte att hända. Så har det i alla fall varit för mig.

I det här, kom jag till ett läge jag insåg att jag mådde så dåligt, att ÄVEN om jag uppfyllde alla mina "drömmar", så skulle jag inte vara glad, och där någonstans slutade jag bry mig, inte från en dag till en annan, men successivt.

Det absolut mest intressanta med detta är att det är DÅ det kommer. Exempelvis kände jag där för ett år sedan att "GRETA NU FAN BLIR DU BARA JÄVLIGT VÄLTRÄNAD" men istället blev jag bara större och större och desto mer i obalans. Jag lyssnade inte läs till kroppen, jag lyssnade till egot.

Nu när jag sen ba "F*ck it", så har min kropp börjar komma i sitt naturliga läge. Jag käkar även typ allt och försöker att lyssna till vad jag mår bra av, så det betyder ändå att jag tränar och äter vad jag mår bra av Att käka allt betyder inte att man vräker i sig de största mängder godis, utan kan likaväl betyda mängder av spenat. Man vet inte, att äta "allt" är inte definierat - och det precis det som är poängen. Jag lever inte enligt en regelbok, längre.

Känner jag att jag faktiskt behöver vila gör jag det, och DET har gett resultat. Jag tror att jag kanske vägde runt 5 kg ( kan dock vara allt från 2 till 8 uppfattningen är inte på topp hah) mer för ett år sedan, skillnaden är inte grov men finns ändå där.

Något som jag tycker ÄR så jäkla intressant är att jag alltid blir "fulare" desto sämre jag mår, och snyggare desto bättre. Jag förstår inte hur det kan påverka hela ansiktet.

Tidigare när jag varit riktigt stressad är det som att hela mitt ansikte svullnar upp, jag får konstiga påsar PÅ ögonen som gör att jag ser ledsen och trött ut, kolla bara in DETTA inlägg.

Så vad vill jag ha sagt?

Jo, att göra det som gör dig glad innerst där inne är nyckeln till så mycket. Det är nyckeln till ditt glow, din styrka, ditt lugn, sin framgång och din kärlek. Man kan bara göra det man mår bra av, men att även meditera, träna och observera, är kraftfullt.

YOU DO YOU
Vem bryr sig om inte alla håller med?
Du är ju för tusan unik.
BÄSTA DU ÄR DU

Gillar

Kommentarer

Julia
Julia,
alltså tack som fasiken för dina inlägg ! Kram
greta
greta,
Men asså tack som fasiken för denna kommentar! <333333
nouw.com/greta
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229